• BIST 9079.97
  • Altın 2300.766
  • Dolar 32.3336
  • Euro 35.1039
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 23 °C

AK Parti Sakarya Teşkilatı'ndan vefa yemeği

AK Parti Sakarya Teşkilatı'ndan vefa yemeği
AK Parti Sakarya İl Başkanlığı, kuruluşundan bu yana farklı görevlerde bulunmuş olan üyeleri ile "Dünden Bugüne AK Parti Vefa Yemeği" adıyla düzenlediği...

AK Parti Sakarya İl Başkanlığı, kuruluşundan bu yana farklı görevlerde bulunmuş olan üyeleri ile "Dünden Bugüne AK Parti Vefa Yemeği" adıyla düzenlediği programda bir araya geldi.

Erenler Kültür Merkezi'nde düzenlenen programa; AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç ve yönetimi, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, eski milletvekilleri Ali İnci ve Recep Yıldırım, İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Demir, AK Parti Sakarya kurucuları, ilçe belediye başkanlarının tamamı, AK Parti ilçe teşkilat başkanları, eski belde ve belediye başkanlarının yanı sıra AK Parti'de görevlerde bulunmuş çok sayıda partili katıldı.

AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç, programda yaptığı konuşmada, Ak kadrolar olarak yola ilk çıktıklarında çok zorlu süreçlerden geçtiklerini söyledi. Bugünlerin hayalini kurarak gece gündüz demeden mücadele ettiklerini ifade eden Kılıç, "Partimizin adını bilen yoktu ama "Tayyip" dediğinizde vatandaşlarımızın yüzünde güller açıyordu. Cumhurbaşkanımıza "muhtar olamaz" dediler ancak biz "muhtar değil başbakan, cumhurbaşkanı yapacağız" dedik ve hamdolsun emeklerimiz meyvesini verdi. Bu başarıya salonda bulunan hizmet erleri ile birlikte ulaştık. Mücadeleye başladığımızdan bugüne 15 yıl geçti. Aramızdan vefat eden arkadaşlar da oldu. Hepsinin mekanı cennet olsun." dedi.

AK Parti teşkilatlarının her dönemde birlik olduğunu vurgulayan Başkan Kılıç, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Siyaset iki unsurdan oluşur; vefa ve vizyon. AK Parti, her dönemde olduğu gibi vefanın partisidir. Birlikte çay içtiğimiz, ekmeğimizi bölüştüğümüz ve millete hizmet yolunda mücadele ettiğimiz bu büyük ailenin bir parçası olmaktan gurur duyuyorum. Partimiz, misyonu ve vizyonu itibarıyla sadece bir kesimin değil, tüm Türkiye'nin partisi olmuştur, olmaya da devam edecektir. Bu güzel geceye katıldığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Programda ayrıca eski Nehirkent Belde Başkanı Şaban İkiz, eski Çaybaşı Yeniköy Belde-Belediye Başkanı Osman Aydın, eski Karasu İlçe Başkanı Tuna Eren, eski Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı, AK Parti il kurucularından Ömer Özkan, İl Yönetim Kurulu Üyesi Meral Özel, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, eski milletvekilleri Recep Yıldırım ve Ali İnci, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, birlik ve beraberlik içeren konuşma yaptı.

Konuşmaların ardından AK Parti ailesi hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.Cihan

AK Parti Sakarya Teşkilatı'ndan vefa yemeği

AK Parti Sakarya Teşkilatı'ndan vefa yemeği

AK Parti Sakarya Teşkilatı'ndan vefa yemeği

AK Parti Sakarya Teşkilatı'ndan vefa yemeği

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim