• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 19 °C

AK Parti referandum çalışmalarını hızlandırdı

AK Parti referandum çalışmalarını hızlandırdı
AK Parti Milas İlçe Teşkilatı Başkanı Levent Akyer ve yönetim kurulu üyeleri, ilçedeki STK'ları ziyaret ederek referandum süreciyle ilgili bilgilendirme...

AK Parti Milas İlçe Teşkilatı Başkanı Levent Akyer ve yönetim kurulu üyeleri, ilçedeki STK'ları ziyaret ederek referandum süreciyle ilgili bilgilendirme yaptı.

Referandum çalışmalarına hız veren AK Parti Milas Teşkilatı Başkanı Levent Akyer ve yönetim kurulu üyeleri ilçedeki STK'lara ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Akyer ve yönetim kurulu üyeleri, ilk önce Milas Bakkallar ve Tekel Bayileri Esnaf Odası Başkanı Özay Sabancı'yı ziyaret etti. Burada oda esnafının sorunları ve sıkıntılarıyla ilgili Başkan Sabancı'dan bilgi alan Akyer, esnafların yaşadığı sıkıntıların giderilmesi için aldığı notları ilgili mercilere ileteceğini belirtti.

AK Parti olarak referandum çalışmalarına hız verdiklerini belirten Akyer, "Partimiz kadın kolları, gençlik kolları olarak referandum sürecinde halkımızı en doğru şekilde bilgilendirmek için çalışmalarına başladı. Halkımızın doğru bilgilendirilmesi bizim için en önem verdiğimiz nokta. Çünkü halkımızın 16 Nisan'da oylayacağı anayasa değişikliği çok yanlış algılar oluşturularak çarpıtılıyor ve manasından koparılıyor. AK Parti olarak buna asla izin veremeyiz ve anayasa değişikliğinin gerekliliğini en iyi şekilde anlatarak halkımızdan destek istiyoruz. Şunu da herkesin iyi bilmesini istiyoruz 16 Nisan'da "evet" diyen de "hayır" diyen de bizim vatandaşımızdır. Her zaman olduğu gibi millet iradesini esas alarak halkımızın takdiri başımızın tacıdır." dedi.

AK Parti İlçe Teşkilatı'na ziyaretlerinden ötürü teşekkür eden Başkan Sabancı, 16 Nisan'da sandıktan çıkacak olan karar ne oldursa olsun saygı duymak gerektiğini söyledi.

AK Partililer daha sonra Milas Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hayrettin Akkaya'yı makamında ziyaret ederek, fikir alışverişinde bulundular.

AK Parti referandum çalışmalarını hızlandırdı

AK Parti referandum çalışmalarını hızlandırdı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim