• BIST 9645.02
  • Altın 2416.205
  • Dolar 32.5833
  • Euro 34.8133
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 27 °C

AK Parti Polatlı İlçe Başkanı Ve Yönetimi Görevlerinden İstifa Etti

AK Parti Polatlı İlçe Başkanı Ve Yönetimi Görevlerinden İstifa Etti
AK Parti Polatlı İlçe Başkanı Av. Gazi Karaoğlu ve yönetimi, görevlerinden istifa etti.

AK Parti Polatlı İlçe Başkanı Av. Gazi Karaoğlu ve yönetimi, görevlerinden istifa etti.

AK Parti Polatlı İlçe Başkanı Av. Gazi Karaoğlu, parti binasında düzenlediği basın toplantısında görevinden istifa ettiğini açıkladı. Karaoğlu, "Bundan 2 yıl önce atamayla geldim. Akabinde yaşanan kongre sürecinden sonra ilçe başkanlığı görevine geldik. 2 yıl gibi bir süre ilçe başkanlığı yapıp, bu kadar çok seçim dönemi geçiren tek ilçe teşkilatıyız. Yerel seçimden çıktık, akabinde Cumhurbaşkanlığı seçimi, ardından 7 Haziran seçimi ve 1 Kasım seçimlerini yaşadık. Yoğun bir süreci kısa zamanda başarı ile atlattık. Her seçim sonrasında bizim oy oranlarımız Ankara bölgenin ve Türkiye ortalamasının çok çok üstünde oldu. Bize güvenen, bize inanan insanların güvenini boşa çıkarmadığımızdan dolayı görevimizi başarıyla yapmış olmanın vermiş olduğu huzurun içerisindeyiz" ifadesini kullandı.

"Benim sadece ilçe başkanlığı görevim yoktu. Polatlı Belediye Meclis Üyeliği, Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği ve malumunuz avukatlık görevim vardı" diyen Karaoğlu şunları dedi:

"Hepsini bir arada yürütmeye çalıştım. Bu yoğun atmosfer bazı zamanlar gerek aile yaşantımızdan, gerek iş yaşantımızdan, gerekse sosyal çevremizden fedakarlık etmemizi gerektirdi. Bizde bu fedakarlığı gösterdik. Üzerimizdeki yükü hafifletebilmek adına ilçe başkanlığı görevimizdeki yükümüzün ağırlığının bir kısmını başka bir arkadaşımıza vererek ağırlıklı olarak Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği ve Polatlı Belediyesi Meclis Üyeliği görevine yönelmek istiyordum. Bu fikrimi il başkanıyla paylaştım ve o da bunu anlayışla karşıladı. Bizde dün itibariyle istifa dilekçelerimizi verdik."

AK Parti Polatlı İlçe Başkanının ardından İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demir ve Gençlik Kolları Başkanı Kürşat Erturun ile yönetim kurulu üyeleri ile ana kademe üyelerinin de istifa dilekçelerini AK Parti Ankara İl Başkanlığı'na gönderdikleri öğrenildi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim