• BIST 9524.59
  • Altın 2506.046
  • Dolar 32.5831
  • Euro 34.6924
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 15 °C

AK Parti Niksar Kadın Kolları, Kılıçdaroğlu’nu Kınadı

AK Parti Niksar Kadın Kolları, Kılıçdaroğlu’nu Kınadı
AK Parti Niksar Kadın Kolları Başkanı Gülten Ayazlı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'na yönelik sözleri nedeniyle CHP Genel Başkanı...

AK Parti Niksar Kadın Kolları Başkanı Gülten Ayazlı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'na yönelik sözleri nedeniyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu kınadıklarını söyledi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, 5 Nisan Salı günü gerçekleştirilen parti grup toplantısında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'na yönelik sarf ettiği sözleri, tepki toplamaya devam ediyor. AK Parti Niksar İlçe Kadın Kolları da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu kınayarak, basın açıklaması gerçekleştirdi.

AK Parti Niksar İlçe Kadın Kolları, Başkan Gülten Ayazlı başkanlığında toplanarak, Kılıçdaroğlu'nun, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'na yönelik sözlerini kınadılar.

AK Parti Niksar Kadın Kolları konuyla ilgili yaptıkları basın açıklamasında şunları ifade etti: "CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun partisinin grup toplantısında yaptığı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Sayın Dr. Sema Ramazanoğlu'nun şahsında tüm kadınlarımızı hedef alan seviyesiz ve ahlak dışı açıklamaları; çirkindir, asla siyasi edebe sığmayacak ölçüsüzlüktedir. Bozuk ve kirli üslubu adet edinen Kılıçdaroğlu, bir önceki grup toplantısında da, Sayın Bakanımızın anneliğine yönelik çirkin ithamlarda bulunmuştu. Kadın kimliğini hedef alan, Türk aile yapısının kutsiyetini çiğneyen saygısız, seviyesiz üslubu ısrarla devam ettiren Kılıçdaroğlu'nun, kadına değer veren, Cumhuriyet ilkelerine bağlılığının sorgulanması gerekir. Kılıçdaroğlu, bu tür taciz içeren adice kurgulanmış konuşmalarıyla, insan hakkı ihlali yapmakta, konuşmalarına dayanak ettiği tacizcilerle aynı düzeye inmektedir. Ülkemiz adına hiçbir ufuk açıcı söylemi, fikri, projesi olmayan Kılıçdaroğlu; ahlak düzeyi düşük, +18 konuşmaları yaparak, sadece saygın kişilere hakaret etmekle kalmıyor, aynı zamanda yeni yetişen çocuklarımızın ahlakını da bozuyor. Seviyesiz, hadsiz, hukuksuz, ahlaksız açıklamalarıyla, siyaset tarihimize kara bir leke olarak geçecek olan Kılıçdaroğlu'nu, tüm kadınlarımız ve annelerimiz adına kınıyoruz" dediler.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim