• BIST 9693.46
  • Altın 2499.907
  • Dolar 32.5633
  • Euro 34.7694
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 18 °C

Ak Parti Milletvekilleri, "Demokrasi nöbetine devam edeceğiz"

Ak Parti Milletvekilleri, "Demokrasi nöbetine devam edeceğiz"
AK Parti Adana Milletvekilleri, Adana Ak Parti il başkanlığında düzenledikleri toplantıyla darbe girişimini kınadı.

AK Parti Adana Milletvekilleri, Adana Ak Parti il başkanlığında düzenledikleri toplantıyla darbe girişimini kınadı. Toplantıya Milletvekilleri Fatma Güldemet Sarı, Mehmet Şükrü Erdinç, Talip Küçükcan, Tamer Dağlı, Mehmet Şükrü Erdinç, AK Parti İl Başkanı Fikret Yeni, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan'ın yani sıra çok sayıda parti üyesi katıldı.

Toplantıda konuşan Fatma Güldemet Sarı, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin içine sızmış olan FETÖ terör örgütü üyelerinin darbe girişimini kınadı. Sarı, " Millet iradesini gösterdi. Türkiye seçilmiş Cumhurbaşkanına, başbakanına hükümetine Türkiye Büyük Millet Meclisine sahip çıkmıştır. Milletimizin ellerinde sadece ve sadece Türk bayrağı vardı. Ağızlarda tekbirlerle meydanlara indi. Maalesef bu terör örgütü vatandaşlarımıza alçakça saldırıda bulundu. Katletti tanklarla üzerlerinden geçti. İşte bugün hala bu hikayeleri siz basın mensubu arkadaşlarımız sayesinde yeni çıkan belgelerle kayıtlarla öğrenmeye devam ediyoruz. Her biri ayrı hikaye her biri Türkiye Cumhuriyetin tarihine altın harflerle yazılacak bir destan. Demokrası bayramımızın bu gecesi dahil olmak üzere her gecesinde meydanları dolduran başta Adanalı hemşerilerim olmak üzere bütün Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarıma 79 milyona sonsuz şükranlarımı sunuyorum.Uluslararası platformda ne gerekiyorsa onu yapacağız" dedi.

YENİ "BAŞKOMUTANIMIZIN İKİNCİ EMRİNE KADAR MEYDANLARDAYIZ"

Adanalılar başta olmak üzere diğer şehirdeki vatandaşların 9 gündür aralıksız olarak meydanlarda demokrası nöbetine devam ettiğini belirten Fikret Yeni şöyle konuştu, "Ülke olarak hepimizin gözlerinden akan yaşların rengi aynı onun için; ülkemizin bekası, milletimizin geleceği için dokuz gündür aralıksız olarak milletçe meydanlardayız. Başkomutanımızın ikinci emrine kadar da meydanlarda olacağız. Meydanlarda ki kalabalıklar şunu çok net gösterdi. Milletimiz vatan savunması konu olunca, milli irade söz konusu olunca, devletimizin bekası konu olunca nasıl kenetlendiğini bütün dünya gösterdi. Şüphesiz her darbe kötüdür, milli iradeye karşı cinayettir. Ancak siyasi tarihimizde hiçbir darbe girişimi bu kadar alçakça ve kalleşçe olmamıştır. TBMM'yi sivil halkı bombalama alçaklığını hiçbir şeyle izah etmek mümkün değildir. Milletimizin üzerine bombayla, tankla, tüfekle saldıranlar asla Türk askeri olamaz. Bunlar asker elbisesi içerisindeki canilerdir, teröristlerdir. Bu teröristlere en ağır cezanın verileceğinden kimsenin şüphesi olmasın. Bu millet her şeyi affeder ama kendisine kurşun atanı, vatanını satanı asla affetmez. Şunu açıkça söyleyebilirim; eğer bugün bu ülke dimdik böyle ayaktaysa, tankların karşısında duran aziz milletin dokuz gündür meydanları hainlere bırakmayan kardeşlerimizin sayesindedir. STK'lar, oluşturulan darbe karşıtı platformun da desteğiyle tankın gücü, halkın gücünü yenememiştir. Köklerinin kazınacağından da kimsenin şüphesi olmasın."Cihan

Ak Parti Milletvekilleri, "Demokrasi nöbetine devam edeceğiz"

Ak Parti Milletvekilleri, "Demokrasi nöbetine devam edeceğiz"

Ak Parti Milletvekilleri, "Demokrasi nöbetine devam edeceğiz"

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim