• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 19 °C

AK Parti Milletvekili Satır’dan Terör Saldırılarına Eleştiri

AK Parti Milletvekili Satır’dan Terör Saldırılarına Eleştiri
Çekmeköy Belediyesi tarafından düzenlenen buz pisti açılışına katılan AK Parti İstanbul Milletvekili Mihrimah Belma Satır, AK Partili Belediyelerin gerçekleştirdiği...

Çekmeköy Belediyesi tarafından düzenlenen buz pisti açılışına katılan AK Parti İstanbul Milletvekili Mihrimah Belma Satır, AK Partili Belediyelerin gerçekleştirdiği hizmetler üzerinden terör olaylarını eleştirdi. Satır, "Onlar ne kadar hayatı durdurmak isteseler de bizler sizlere daha çok hizmet vermek için çalışıyoruz" dedi.

Çekmeköy Belediyesi tarafından Çekmeköy Doğa Parkı'nın yanında bulunan alana Buz Pisti kazandırıldı. Yarım saatlik seanslarla hizmet verecek olan buz pistinin açılış programına AK Parti İstanbul Milletvekili Mihrimah Belma Satır, AK Parti Eski Dönem Milletvekili Murat Bayraktar,

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Çekmeköy AK Parti İlçe Başkanı Salih Kırıcı ve çok sayıda vatandaş katıldı. Yaklaşık 2 ay boyunca hizmet verecek olan buz pisti ile çocukların sportif faaliyetlerinin geliştirilmesi amaçlanıyor.

Pistin açılış konuşmasını yapan Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, günümüz dönemlerinde belediyelerin gelmiş olduğu noktaya değinerek, "Bizler gençliğimiz bırakın böyle bir pisti görmeyi hayal bile etmenin çok zor olduğu bir ülkeden Elhamdülillah, bir ilçe belediyesinin bu tarz hizmetleri şehrine kazandırdığı bir noktaya geldik. Allah'a sonsuz şükürler olsun, gençlerimize, çocuklarımıza, okulundan fırsat bulup böyle eğlenecekleri, spor yapabilecekleri bir yeri kazandırabildiğimiz için Rabbime şükrediyorum. Biz zaman zaman ziyaret ediyoruz, onlar yüzlerce öğrencimizin yüzdüğü olimpik yüzme havuzları dahil spor kompleksleri kazandırdık" dedi.

BAŞKAN POYRAZ'DAN YENİ EĞİTİM ALANLARI MÜJDESİ

İlçe genelinde öğrencilerin eğitim hizmeti alabilecekleri mekanlar kazandırdıklarını dile getiren Poyraz, yeni eğitim alanların Çekmeköy'e kazandırılacağı müjdesini vererek, "Çekmeköy'e gençlerimizin 8'inci sınıfta veya üniversiteye hazırlanırken hazırlıkları kursları veren, bundan önce dershanelerin bile verdiği kaliteli eğitimin üstünde eğitim veren kurslar ve kurumlar kazandırdık. Bu bölgelerin eğitim anlamında sıkıntıları var. Ama biz, bizim en değerli en kıymetli bölge olan şu anda da Ulus Pazarı olarak tarif ettiğimiz alanında altında 2 tane otopark ve üzerine ilk, orta ve lise alanı olarak Çekmeköylülere hediye ediyoruz. Bunun gibi bu bölgelerde yine 500 metre ilerimizde olan alana 15 bin metre kare bir eğitim alanı kazandırıyoruz" diye konuştu.

AK PARTİLİ SATIR'DAN TERÖR ELEŞTİRİSİ

Kürsüde bir konuşma yapan AK Parti Milletvekili Mihrimah Belma Satır ise Çekmeköy'e sunulan hizmetin önemine değinerek terör saldırılarını kınadı.

Milletvekili Satır, şu ifadelere yer verdi: "Çekmeköy Belediye Başkanımız bir proje geliştirmiş ve size bu güzel alanı hediye ediyor. Bu projeden dolayı Ahmet Bey'e teşekkür ediyoruz. Bildiğiniz gibi zor günlerden geçiyoruz. Ankara'da çok zor bir gün yaşadık kötü bir olay yaşadık. Terörü lanetliyoruz şehitlerimiz var Diyarbakır'da, Sur'da. Bugün onların cenaze töreni var. Onlar ne kadar hayatı durdurmak isteseler de hepimize bu cennet vatanı cehenneme çevirmek isteseler de biz de tam tersi hayatı daha dinamik hale getirmek ve sizlere daha çok hizmet edebilmek için çalışıyoruz."

AK Parti Milletvekili Satır’dan Terör Saldırılarına Eleştiri

AK Parti Milletvekili Satır’dan Terör Saldırılarına Eleştiri

AK Parti Milletvekili Satır’dan Terör Saldırılarına Eleştiri

AK Parti Milletvekili Satır’dan Terör Saldırılarına Eleştiri

AK Parti Milletvekili Satır’dan Terör Saldırılarına Eleştiri

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim