• BIST 9804.4
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 25 °C
  • İzmir 23 °C

AK Parti Milletvekili Aydın, Kurum Amirleriyle Buluştu

AK Parti Milletvekili Aydın, Kurum Amirleriyle Buluştu
AK Parti Antalya Milletvekili İbrahim Aydın, Manavgat'ta görev yapan daire müdürleriyle bir araya geldi.

AK Parti Antalya Milletvekili İbrahim Aydın, Manavgat'ta görev yapan daire müdürleriyle bir araya geldi. Manavgat kaymakamlığındaki toplantıda daire amirlerinden kendi birimleriyle ilgili neler yapılması gerektiği konusunda bilgi alan Aydın, hükümet çalışmaları ve Manavgat'a yapılacak yatırımlarla ilgili bilgi verdi.

RUSYA KRİZİ

Toplantı öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan AK Parti Antalya Milletvekili İbrahim Aydın, 24 Kasımda Rus uçağının düşürülmesiyle başlayan sıkıntılara dikkat çekti. Aydın "Rusya ile ilişkilerimizi düzeltmeye çalışıyoruz. Rusya ile yaşanan krizden en fazla etkilenen bölge bizim bölgemiz yani Antalya oldu. Bir Samsun, Bir Erzurum, Bir Sinop veya Türkiye'nin bir başka bölgesi Rusya ile yaşanan krizden etkilenmez. Antalya'da özellikle Kemer başta olmak üzere turizm bölgelerimiz bu krizden büyük ölçüde etkilendi. Turizmin yanı sıra yaş sebze-meyve ihracatının durması nedeniyle Antalya krizden katmerli olarak etkilendi. İşte yaşanan krizden en az zararla nasıl çıkarızın hesabını yapıyor çalışmalarımızı bu yönde yoğunlaştırıyoruz." diye konuştu.

ENERJİ VE YÜKSEK FATURALAR

Antalya'ya geldiğinde kendisine aktardığı sorunları Ankara'ya taşıdıklarını, Antalya Milletvekilleriyle birlikte istişare yaptıktan sonra sorunun muhatabı olan yerlere ulaştırdıklarını söyleyen İbrahim Aydın, ulaştırmakla kalmayıp sorunun ve çözümünün takipçisi olduklarını kaydetti.Geçtiğimiz günlerde vatandaşların EDAŞ ile ilgili yatırım yapılmadığı konusunda şikayetleri olduğunu hatırlatan Aydın, yatırımların bir an önce yapılması konusunda sözler aldıklarını bunun da sonuna kadar takipçisi olacaklarını kaydetti. Bu gelişinde enerji konusunda ki sorunun boyutunun değiştiğini, vatandaşlara kullandığı elektrik için fahiş faturalar geldiğini öğrendiklerini söyleyen İbrahim Aydın " Bizim "Enerji özelleşti. Hükümeti bağlamaz" gibi sözler söylemeye hakkımız yok. Ne kadar özelleşirse özelleşsin vatandaşı zor durumda bırakıyorsa mutlaka çözümü konusunda üzerimize düşeni yapacağız. Bu konuda hiç şüpheniz olmasın. AK Parti hükümeti olarak Manavgatımızı ve Antalyamızı ilgilendiren yatırımlar konusunda çalışmalarımız bütün hızıyla sürüyor. Seçim sürecinde verdiğimiz sözlerin tamamını fazlasıyla yerine getireceğiz. D-400 Karayolu üzerindeki köprülü kavşaklar 2016 yılı içerisinde yapılacak. Antalya ve Manavgat'ı Konya'ya bağlayan Taşağıl'dan Beyşehir'e çıkan yol üzerinde 5 bin 100 metrelik tünelin 3 bin metresi tamamlandı. Akseki üzerinden Konya'ya giden yol elden geçiriliyor. Sıkıntı olan bölgelerde düzenlemeler yapılıyor. Alacabel'de kış aylarında yaşanan sıkıntıları ortadan kaldıracak olan tünelin çalışmaları da sürüyor" dedi.

AK Parti Milletvekili Aydın, Kurum Amirleriyle Buluştu

AK Parti Milletvekili Aydın, Kurum Amirleriyle Buluştu

AK Parti Milletvekili Aydın, Kurum Amirleriyle Buluştu

AK Parti Milletvekili Aydın, Kurum Amirleriyle Buluştu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim