• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 22 °C

AK Parti Milletin Gençliği Buluşması Kayseri De Yapıldı

AK Parti Milletin Gençliği Buluşması Kayseri De Yapıldı
AK Parti Kayseri İl Gençlik Kolları Başkanlığınca Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu'nda düzenlenen "Milletin Gençliği" programında konuşan Ecertaş,...

AK Parti Kayseri İl Gençlik Kolları Başkanlığınca Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu'nda düzenlenen "Milletin Gençliği" programında konuşan Ecertaş, Kayseri Ak Parti Gençlik teşkilatının çalışmalarını başarılı bulduklarını ve tüm Türkiye ye örnek gösterdiklerini söyledi.

Kayseri Ak Parti İl Gençlik kolları tarafından düzenlenen yıl dönümü etkinlikleri programına, Ak Parti Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel, 25. Dönem Milletvekili Hava Çalış Talay, Ak Parti Gençlik kolları genel başkanı Melih Ecertaş, İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayraktar, Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu ve partililer katıldı.

Programda konuşan Ak Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, "İl başkanlığına atandığımda 40-50 gençtik. Bu gün burada verdiğimiz sözü yerine getirdik. Salonları dolduran ve dışarıda da bekleyen yaklaşık 700-800 kişi şu an bura hepsine teşekkür ediyorum. Gençler bakın şehitlerimiz için sine vizyon izledik. Hepimiz duygulandık. Gözü yaşarmayan hiçbir arkadaşımız yoktur. Ama şunu bilin devrim diye çıktıklarında darbe yapmaya kalktıklarında bir çok gencimizi de bu şekilde katlettiler. Bütün bunların altında bizim ülkemizi parçalamak bölmek ve bizim birliğimiz bozmak var. Bunların neticesi döndü şimdi terör olarak karşımıza çıktı. Ama Kayserimizin en büyük derdinin ne olduğunu biliyorsunuz değil mi? Sizler yetişeceksiniz paralel yapının yetiştirdiği ağabeyleri ablaları önleyeceksiniz. Sizler Kayseri ye hizmet edeceksiniz. Biz size inanıyoruz. Paralel yapıyı çökertmek istiyorsak çaresi gençlerdir. Sizlersiniz. Sizler yetişeceksiniz. Yetişkin eleman olacaksınız ve paralel yapının kökünü kazıyacaksınız" dedi.

Ak Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş, konuşmasının ardından başarılı çalışmalara imza atan partili gençlere teşekkür belgesi takdim etti. Toplantı, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne Kayseri den gidecek heyetin belirlenmesi için kura çekilmesinin ardından sona erdi.

AK Parti Milletin Gençliği Buluşması Kayseri De Yapıldı

AK Parti Milletin Gençliği Buluşması Kayseri De Yapıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim