• BIST 9659.17
  • Altın 2495.067
  • Dolar 32.5864
  • Euro 34.8484
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 23 °C

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Açıkgöz, kongrede aday olmayacağını açıkladı

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Açıkgöz, kongrede aday olmayacağını açıkladı
AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, AK Parti 6. Olağan Kongre sürecinde Merkez İlçe Başkanlığına yeniden aday olmayacağını belirterek;...

AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, AK Parti 6. Olağan Kongre sürecinde Merkez İlçe Başkanlığına yeniden aday olmayacağını belirterek; "Partimin bir neferi olarak bundan sonra her daim teşkilatlarımızın yanında olacağım" dedi.

AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, yaptığı açıklamada,"27 Haziran 2008 tarihinde Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyesi olarak girdiğim aktif siyasi hayatımda Partimin çeşitli kademelerinde görev yaptım. 07 Ağustos 2011 tarihinde yapılan olağan kongre ile Merkez İlçe Başkanı olarak seçildim ve bu zamana kadar görevimi hakkıyla ve layıkıyla yapmaya çalıştım" dedi.

Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, bu kararın herhangi bir olumsuzluk sonucu değil, bayrak değişimi olarak kendi isteğiyle aday olmadığını ifade ederek; "Bu görevlerin geçici olduğunu her birimiz biliyoruz. Bize düşen bu bayrak değişiminin birlik ve beraberliğimizi zedeleyecek davranışlardan uzak kalması, görevi yeni devralacak arkadaşımızın da bayrağı devredip daha ileri taşıma noktasında ona en büyük desteği vermesi gerekmektedir. Partimizin temel anlayışı budur. Yaptığımız değerlendirmeler neticesinde ben yeni dönemde aday olmayacağım. Bu kongre sürecinde bayrağı yeni bir arkadaşımıza devredeceğim. Nasıl ki ben göreve geldiğimde önceki başkanlarımız bana destek olmuşlarsa benim de bundan sonra görevim yeni başkanımıza en büyük desteği vermek olacaktır" diye konuştu.

Genel Merkez Teşkilat Başkalığınca yapılacak temayül çalışması ve sonrasında aday belirleme sürecinin yaşanacağını kaydeden Açıkgöz; " Merkez İlçe Başkanlığına yapılacak atamaya kadar görevimin başındayım. Ataması gerçekleşecek ilçe başkanı arkadaşımıza devir teslimi yapacağım "dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim