• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 17 °C

AK Parti Menteşe İlçe Danışma Toplantısı Yapıldı

AK Parti Menteşe İlçe Danışma Toplantısı Yapıldı
AK Parti Menteşe İlçe Teşkilatı'nın Ocak ayı ilçe divan toplantısı Menteşe Öğretmen evinde yapıldı.

AK Parti Menteşe İlçe Teşkilatı'nın Ocak ayı ilçe divan toplantısı Menteşe Öğretmen evinde yapıldı. Toplantıya Ak Parti İl Başkanı İhsan Küreci, Genel Merkez Kadın Kolları MKYK üyesi Yelda Erol Gökcan, İl Kadın kolları Başkanı ve partililer katıldı.

Doğu ve Güneydoğu'da terörle mücadele ederken şehit düşen asker polislere rahmet dileyen Menteşe İlçe Başkanı Erdoğan Ünal, "Teröre karşı yapılan operasyonları Avrupa'ya şikâyet eden, Nato'dan asker talep eden, kendisini akademisyen zanneden 1128 haini kınıyorum. Sizler o savunduğunuz hendeklerde kaybolacaksınız. Bu ve terör örgütünün uzantısı olan siyasetçileri anlıyoruz. Peki, Atatürk'ün kurduğu CHP genel müdürüne ne oluyor. Bunlarla ilgili aziz milletimiz gerekli cevabı verdi, bundan sonra da vermeye devam edecek diye düşünüyorum" dedi.

Türkiye'nin ve Muğla'nın gelişmesi için var güçleri ile çalıştıklarını belirten Ünal, "Menteşe'mizin her bir noktasına yönetim kurulumuz, kadın kollarımız ve mahalle yönetimlerimizle ulaşarak sorunları tespit ve çözüm yollarında çalışıyoruz. Çünkü biz bu millete başkan olmaya, milletvekili olmaya, onlara tepeden bakmaya gelmedik. Biz bu millete hizmetkâr olmaya geldik. Söz verdiğimiz her projenin arkasında durduk, yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz. 1 Kasım seçimleri öncesi hükümetimizin seçim meydanlarında verdiği sözler tek tek yerine getiriliyor. Yakın bir zamanda taşeron işçilerin kadroya alınması konusunda da hükümetimiz takvimi açıklayacaktır" dedi.

SOSYAL MEDYADA KORSAN HESAPLAR

AK Parti Menteşe İlçe Başkanı Ünal, son zamanlarda sosyal medyada korsa hesaplar ile hakarete varan söylemlerin yer aldığını dikkat çekerek, "Özellikle sosyal medya platformlarında hakaret, iftira odaklı hesaplar konusunda dikkatli olmalıyız. Bu hesaplara gerekli hassasiyeti göstererek takip etmeyi bırakalım, hatta gerekli yerlere şikâyetlerimizi yapalım. Bu konuda kanuni ve yasal yapılması gereken ne varsa bunlara da destek verelim" dedi.

Ak Parti İl Başkanı İhsan Küreci ise genel ve yerel siyaset hakkında bilgi verirken, "Geçtiğimiz hafta yapılan bir partinin kurultayında aday olanlar bazı kelimeler kullandı. Namus, şeref, diktatörlük gibi. Bir partiye genel başkan olacak kişi geçmişini referans olarak ortaya koyması gerekir. SSK Genel Müdürlüğü'nü batıran, çevresine peşkeş çekin birisinin bu sözleri söylemesi ne kadar doğru. O kurultayda genel başkan seçilen kişi kurultayda "AK Parti bu ülke için ne yaptı" diye sordu. Biz hizmetlerimizi saymakla bitiremeyiz. Sadece şunu söylüyorum. O konuşmayı yaptığın spor salonunu AK Parti yaptı. Muğla'da turizm cenneti Muğla'da kış aylarında çocuklarımız evlerinden okullarına gidemez hale geldi. Yollar yağış sonrası delik deşik. Daha yeni asfalt dökülen Atatürk Bulvarı yamalı bohçaya döndü. Büyükşehir Belediye Başkanı su faturalarına iliştirdiği broşürde Kent Orkestrasını kurduklarını anlatmaya çalışıyor. O da kurulsun, ama vatandaşa da hizmet gitsin. Muğla'mızın iki büyük ilçesi Bodrum ve Marmaris artık hizmet alamamaktan isyan noktasına gelmiş, Datça Belediye Başkanımız da istifa etmek zorunda kalmıştır. Muğla sahipsiz değildir. Ak Parti olarak Muğla'mıza sahip çıkıyoruz, bundan sonra da sahip çıkacağız. Her ay yaptığımız ilçe danışma toplantılarında vatandaşlarımıza hizmet yapılıp yapılmadığını soruyoruz. Maalesef yok. Bizler Ak parti olarak her ilçemize hastane, spor salonları, okul, TOKİ ve huzurevi yaparken belediyelerin bir çivi çakmaması bizi üzmekle beraber bizim hizmetlerimizi engel olmaya çalışıyorlar" dedi.

AK Parti Menteşe İlçe Danışma Toplantısı Yapıldı

AK Parti Menteşe İlçe Danışma Toplantısı Yapıldı

AK Parti Menteşe İlçe Danışma Toplantısı Yapıldı

AK Parti Menteşe İlçe Danışma Toplantısı Yapıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim