• BIST 9067.58
  • Altın 2324.725
  • Dolar 32.3626
  • Euro 34.9574
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 19 °C

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık
AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ı eleştirerek, "7 Haziran'dan sonra elinde saz çalan...

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ı eleştirerek, "7 Haziran'dan sonra elinde saz çalan adamın nasıl canavara dönüştüğünü hepiniz izlediniz" dedi.

Milletvekili Öznur Çalık, AK Parti Battalgazi ve Yeşilyurt ilçe teşkilatlarının ilçe yönetim kurulları, kadın kolları ve gençlik kolları üyeleri ile birlikte bir toplantı yaptı. Toplantıya AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Osman Güder, AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammed Emin Yalçınkaya, ilçe teşkilatlarının kadın ve gençlik kolları başkanları katıldı.

Toplantının açılışında konuşan AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, parti teşkilatlarının her zaman dinamikliğini koruduğunu belirterek, parti içi birlik ve beraberliğin her zaman sürdüğünü ifade etti. Kahtalı, AK Parti'nin elde etmiş olduğu başarının arkasında parti teşkilat mensuplarının samimiyetinin yattığını kaydederek, tüm parti teşkilat mensuplarına teşekkür etti.

"TEŞKİLATLARIMIZ YARIN SEÇİM VARMIŞ GİBİ DİM DİK AYAKTA"

AK Parti MKYK Üyesi ve AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık ise konuşmasının başında tüm parti teşkilatına teşekkür ederek, "Türkiye'nin en fazla oyunu alarak Türkiye'deki 13 yıla imzasını atan teşkilat mensuplarıma gönülden teşekkür ediyorum. Biz istikametimizi belirledik. Allah'a hamd olsun o istikamet doğrultusunda İnşallah, şuanda yapılan anketler yüzde 54'leri gösteriyor. Bakın yüzde 49.5'lardan yüzde 54'leri gösteriyor. Halen tüm teşkilatlarımız ve biz sahadayız. Seçim yeni bitti, üst üste 4 seçim geçirdik, ama buna rağmen AK Parti'nin toplantılarına bakan sanki yarın seçim varmış gibi bütün teşkilatlarımız dimdik ayakta. Hepinizden Allah razı olsun. Bu heyecanı hiç kaybetmemiz lazım. Bu amatör ruhu hiçbir zaman kaybetmemiz lazım. AK Parti'nin sağlamış olduğu bütün başarıların altında teşkilat mensuplarımızın imzası var" diye konuştu.

"HER KESİME SAHİP ÇIKTIK"

AK Parti'nin iktidarları ile artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmadığını ifade eden Çalık, büyüyen ve güçlenen bir Türkiye'nin artık dünyanın dengelerini değiştirmeye başladığını, bundan da birçok ülkenin rahatsızlık duymaya başladığını söyledi. AK Parti'nin geçmişten almış olduğu emanete ciddi manada sahip çıktığını dile getiren Çalık şöyle konuştu:

"Biz Türk vatandaşımıza da, biz Kürt vatandaşımıza da Alevi'ye de, Sünni'ye de aynı doğrultuda sahip çıktık. Hiç ayrım yapmadık. Bu ülkede AK Parti öncesinde ötekileştirilen herkese sahip çıktık. Geçmiş dönemlerde ayrım yapanlara çok net tepki koyduk."

"BÖLGEDEKİ PARTİ TEŞKİLATLARINA SAHİP ÇIKACAĞIZ"

Bölgede istikrarlı bir şekilde hızla büyüyen Türkiye'den rahatsızlık duyan kesimlerin Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde kaos ortamı oluşturmaya çalıştıklarını ifade eden Milletvekili Çalık, Türkiye'nin yapılmak istenilen tüm oyunları bozma gücüne her zaman sahip olduğunu belirtti.

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ı da isim vermeden eleştiren Çalık, "HDP'nin 7 Haziran seçimi öncesinde sessiz ve sakin tavrını hepiniz izlediniz. Eline saz alan adamın o gün neler söylediğini hepiniz izlediniz. 7 Haziran'dan sonra elinde saz çalan adamın nasıl canavara dönüştüğünü hepiniz izlediniz. Hendek kazanlara "Benim yol arkadaşım" diyen saz çalan adamı hepiniz gördünüz. PKK'nın siyasi uzantısı olan o siyasi parti bölgeyi cehenneme çeviriyorlar. Sözde akademisyenler o hendeklerin altına imza atıyorlar. Bu nedenle AK Parti teşkilatlarının o hendek siyaseti yapanlara en iyi cevabı vermesi gerekiyor. Tüm teşkilat mensuplarımızın hiç yılmadan çalışmalarını yürütmesi gerekiyor" şeklinde konuştu.

İçerisinde her rengi barındıran Malatya'nın Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde bulunan parti teşkilatlarına destek olması gerektiğini belirten Çalık, "Bölgedeki teşkilat mensuplarımıza sahip çıkarak onlara cesaret vermeliyiz" diye konuştu.

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim