• BIST 9111.31
  • Altın 2323.888
  • Dolar 32.3797
  • Euro 35.0176
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 25 °C

AK Parti Malatya Milletvekili Özhan, Doğanşehir’de

AK Parti Malatya Milletvekili Özhan, Doğanşehir’de
TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı ve Malatya Milletvekili Taha Özhan, terörle mücadeleyi kemoterapiye benzeterek, "Ciddi anlamda bir kanser hali var, iyileşmek...

TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı ve Malatya Milletvekili Taha Özhan, terörle mücadeleyi kemoterapiye benzeterek, "Ciddi anlamda bir kanser hali var, iyileşmek istiyorsanız canınız acıyacak" dedi.

AK Parti Malatya Milletvekili ve TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Taha Özhan, Doğanşehir ilçesini ziyaret etti. AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı ile birlikte ilk olarak Doğanşehir İlçe Teşkilatını ziyaret Özhan, partililerle görüştü. Burada gündeme ilişkinde değerlendirmelerde bulunan Özhan, "Adeta birbirini tekrar ettiren ve bıktıran bir hal bu. Terör meselesi ile ilgili yeni olan tek şey AK Parti'nin akan kan dursun diye onca hakarete iftiraya, yalana, dolana rağmen elini taşın altına koyup bir şeyler yapmaya çalışması olmuştur. Onun dışında emin olu o televizyonlardaki izlediğiniz görüntülerin tarihini kaldırın geçmişteki görüntülerle aşağı yukarı aynıdır. 84 yılından bir gazete kupürünü getirin ve tarihini değiştirin 3 aşağı 5 yukarı aynı şeylerdir" diye konuştu. Terör sorununun ya böyle her zaman tekrar eden bir şekilde kangren haline geleceğini yada çözüme kavuşması için ellerini taşın altına koymaları gerektiğini belirten Özhan, "Biz dedik ki bunu bir kardeşlikle çözelim, bu akan kan daha ne kadar böyle akacak. Bunların hepsi bizimin insanımız, çocuklar ölüyor" ifadelerini kullandı.

İlk kez 2005 yılında dönemin Başbakanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın büyük bir cesaretle sorunu gündeme taşıdığını söyleyen Özhan, "12 Ağustos 2005'te ilk girişimde bulunduğunda sanki kendisi terör estiriyor, kan akıtıyormuş gibi çılgınca saldırıya uğradı. Cumhurbaşkanımız, "Akan kan dursun" dedi, ona saldırdılar" diye konuştu.

2009 yılında kardeşlik sürecinin meclise geldiğini belirten Milletvekili Taha Özhan, terörle mücadeleyi kemoterapi sürecine benzeterek "Bu aynen bir kemoterapiye benziyor. Yani ciddi anlamda bir kanser hali var iyileşmek istiyorsunuz ve canınız acıyacak. Arkadaşlar bu sancılı bir süreç, çok sancılı bir süreç. Nasıl kanser olmuş bir bünye kemoterapi alırken çok ağır sancılar çekiyorsa ve ardından da iyileşmeyi ümit ediyorsa bizimde bu girişimlerin tamamı bir kemoterapi süreciydi" ifadelerini kullandı.

Geçmiş dönemlerde yaşanan terör olaylarının yaşanmaması adına bir kardeşlik iklimi oluşturmak istediklerini belirten Özhan, "Ama maalesef görünen o ki nasıl 2005'te Sayın Cumhurbaşkanımıza saldırdıysalar, nasıl 2009'da saldırıldıysa şimdi de değişen bir şey yok" şeklinde konuştu.

Malatya gündemine ilişkinde açıklamalarda bulunan Özhan, bu yeni dönemde Malatya'nın daha güçlü olduğunu belirterek "Türkiye'nin önü açıldıkça bunun yansıması Malatya ve Doğanşehir'de de görülecektir. Elbette ki şartların zorluğunu ve sıkıntıların da farkındayız. Dolayısıyla zorluklarla beraber bazı şeyleri başarmamız gerekiyor. Yeni dönemde Allah'ın izniyle önümüz açık, 4 sene var. Hiç değilse bunun 3 yılı ciddi anlamda hizmet yılı olacaktır" ifadelerine yer verdi.

Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük'te kendilerini ziyaret eden Taha Özhan'a teşekkür ederek, "Biz Taha Bey'den çok şey bekliyoruz, çünkü kendisi Başbakanımızın her zaman yanında. Adeta Başbakanın gözü diyelim. İnşallah Doğanşehir'in dertlerinde Taha Bey ilk önce bize yardımcı olacak" diye konuştu.

AK Parti Malatya Milletvekili Özhan, Doğanşehir’de

AK Parti Malatya Milletvekili Özhan, Doğanşehir’de

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim