• BIST 9079.97
  • Altın 2321.592
  • Dolar 32.3302
  • Euro 34.9641
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 18 °C

AK Parti Lapseki İlçe Danışma Toplantısı yapıldı

AK Parti Lapseki İlçe Danışma Toplantısı yapıldı
Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde, AK Parti İlçe Başkanlığı tarafından sahil sosyal tesislerinde "İlçe Danışma Toplantısı" yapıldı.

Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde, AK Parti İlçe Başkanlığı tarafından sahil sosyal tesislerinde "İlçe Danışma Toplantısı" yapıldı.

AK Parti İlçe Başkanı Halil Özer'in yönettiği toplantıya Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, Çardak Belde Belediye Başkanı Basri Ulaş, Umurbey Belde Belediye Başkanı Sami Yavaş, Kadın Kolları Başkanı Sevda Kılıç, Gençlik Kolları Başkanı Burhan Kaya, Çardak Belde Başkanı Rasime Uysal Beyaz, İl Genel Meclis Üyeleri Tayfun Sevim, Hasan Engin, belediye meclis üyeleri ve parti yönetim kurulu katıldı. İlçe Danışma toplantısının açılış konuşmasını yapan ilçe Başkanı Halil Özer, "Önümüzde zor bir süreç var. Geçtiğimiz yıl referandumu atlattık ve anlımızın akıyla referandumda yeni sistem kabul edildi. 2019 seçimleri Türkiye'nin bir dönüm noktası olarak, Türkiye'nin diriliş mücadelesi, var oluş mücadelesi sıfırdan başlayarak devam edecek. Bununla alakalı özellikle beldelerimizde şöyle bir dedikodu var ve son günlerde bu daha da fazla yayılmaya başladı. Beldeler kapatılacak mı ve kapatılacaksa ne olacak? Köy mü yoksa mahallemi olacak? Belediye başkanlarının durumu ne olacak? Önemli olan bu davaya bizi inandıran, bu davaya bizi başlatan, bu davaya sorgusuz sualsiz gece gündüz koşmamızı sağlayan bir genel başkanımız, Cumhurbaşkanımız var. Cumhurbaşkanımız doğru olan neyse onu yaptığından kimsenin şüphesi olduğunu düşünmüyorum. O yüzden beldelerimiz kapansa da, devam etse de, sistem değişikliği olsa da, olmasa da yeni dönemde genel başkanımızın, Cumhurbaşkanımızın arkasından gitmeye devam edeceğiz. Biz Çardak ve Umurbey beldemizde dik durarak, birlikte kol kola güçlü bir şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz"dedi.

Lapseki belediye Başkanı Eyüp Yılmaz ise "Biz genel başkanımız, Cumhurbaşkanımızın gösterdiği yolda ilerlemeye devam edeceğiz. Biz öncelikle teşkilatlar olarak partimize destek olmak mecburiyetindeyiz. Bizi yönetenlere destek olmak mecburiyetindeyiz. Bize destek veren insanlara inanmak ve güvenmek mecburiyetindeyiz. Sizlerden ricam hafızanızı zorlayın ve sadece dört yıl geriye gidelim. Çardak Belediyesi bizde tek belediyeyiz. Umurbey, Lapseki bizde değil. İki il genel meclis üyemiz var ve ben 2010'dan 2012 yılı ortalarına kadar ilçe başkanlığı yaptım. O günleri hatırlıyorum da gerçekten çok zor dönemlerdi. Burada beraber çalıştığımız çok arkadaşımız var o dönemde. Sıkıştığımız zaman hemen Basri başkanımıza gidiyorduk. Kendisinden Allah razı olsun. Ama bu gün baktığımızda Allah'ımıza çok şükür üç belediyeyiz ve çok gür sesimiz çıkıyor. Her istediğimizi rahatlıkla yapabiliyoruz. Bize her zaman destek veren bir gurup Başkanvekilimiz sayın Bülent Turan var. Ondan da Allah razı olsun" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim