• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş: Türkiye 2023 Hedeflerine Hızla İlerliyor

AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş: Türkiye 2023 Hedeflerine Hızla İlerliyor
AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, Türkiye'nin 2023 hedeflerine hızla ilerlediğini kaydetti.

AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, Türkiye'nin 2023 hedeflerine hızla ilerlediğini kaydetti.

1 Kasım seçimleri öncesi açıklanan reform ve vaatlerin bir bir yerine getirildiğini belirten Çetinbaş, Türkiye'nin istikrarına, huzuruna ve kalkınmasına yönelik saldırıların hiç bir zaman amacına ulaşamayacağını ifade etti.

Halka verilen tüm sözlerine mutlaka yerine getirileceğini dile getiren Başkan Ali Çetinbaş, "AK Parti 14 yıldır başarı ile sürdürdüğü Türkiye'nin kalkınması yolundaki çalışmalarına ve hedeflerine emin ve kararlı adımlarla güçlü bir şekilde ilerlemektedir. Kurulduğumuz ve iktidara geldiğimiz günden itibaren milletin iradesini siyasetin ve hizmetin merkezine alarak hareket eden AK Parti bu çizgiden hiçbir zaman sapmamış gücünü milletten alarak güçlü bir Türkiye için durmaksızın çalışmaktadır.Vesayet odaklarının hain örgütleri vasıtasıyla ülkemizin istikrarına, huzuruna ve kalkınmasına yönelik, karşı müdahale ve saldırılarına rağmen Allah'ın izni, milletimizin basiretiyle sinsi planlarına ve hain emellerine hiçbir zaman ulaşamayacaklar. Ne yaparsa yapsınlar bizi 2023 hedeflerimizden alıkoyamayacaklar. 1 Kasım seçimlerinde Başbakanımız ve Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu tarafından açıklanan reform ve vaatler kısa bir süre içinde gerçekleştirilmiş birçok alandaki düzenleme ve yeniliği birbir hayata geçirmiştir. Askeri ücret söz verdiğimiz gibi 1300 TL olmuştur.Emeklilerimize 1200 TL seyyanen zam yapılmıştır.Esnaflığa ve çalışmaya devam eden emeklilerimizden kesilen yüzde 15 Sosyal Güvenlik keseneği kaldırılmıştır. Çiftçilerimize destek amacıyla gübre ve yemden KDV kaldırılmıştır.Esnafımıza 33 bin TL'ye kadar faizsiz kredi desteği verilmiştir. Genç çiftçilerimize 30 bin TL "ye kadar karşılıksız destek sağlanmıştır. Muhtarlarımızın maaşı asgari ücrete eşitlenerek 1300 TL'ye yükseltilmiştir.Çalışan kadınlarımıza doğuma bağlı olarak ilk çocukta 2 ay, ikinci çocukta 4 ay, üçüncü çocuk ve üzeri 6 ay yarı zamanlı ve tam ücretli çalışma hakkı verilmiştir. Lisans öğrencilerinin 300 TL olan bursları 400 TL'ye çıkarılmıştır. İlk kez iş bulan gençlerimize ücretinin bir yıl boyunca devletimiz tarafından karşılanması sağlanmıştır.Kendi işini kurmak isteyen gençlerimize proje karşılığı 50 bin TL'ye kadar maddi destek sağlanmıştır.Gençlerimize 100 bin TL'ye kadar kredi desteği başlatılmıştır.Önemli bir yer ve konu teşkil eden taşeron kadrolara konum olarak hiçbir ayrım gözetmeden kamuda sözleşmeli personel olarak çalışma hakkı düzenlemesi yapılmış, konu ile ilgili olarak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile ilgili kurumlar gerekli geçiş düzenlemeleri için çalışmalarını sürdürmekte olup en kısa zamanda sonuçlanacaktır.

İş bulma kurumumuz yılın ilk üç ayında 230 bin işsize istihdam sağlamış ve istihdam konusundaki çalışmaları artarak devam etmektedir. Milletimize verdiğimiz her sözün sonuna kadar arkasındayız. Birçok alandaki reformlar aksatılmadan yerine getirilmeye devam edilecektir. Türkiye ekonomisi bütün bu kararlı ve destekler neticesinde iyi bir performans yakalamış milletimizin, yüzünü güldüren gelişmeler yaşatmaktadır. Mart 2016 başında açıklanan 2015 yılı büyüme rakamlarına göre yüzde 4'lük büyüme oranı ile Türkiye ekonomide ki gücünü perçinlemiştir. Bu büyüme oranı ile Türkiye G20 ülkeleri arasında 4. Olmuştur. 2014 yılı büyümesinde Türkiye G20 ülkeleri arasında Türkiye 7. Sırada idi. Buda gösteriyor ki ekonomisi her yıl pozitif olarak gelişen Türkiye Dünya'nın ve bölgesinin en güçlü ülkesi olmuştur. Güçlü bir devlet olma yolunda her alandaki ilerleme ve gelişmeye yelken açmış Türkiye'nin artık hedefinde demokratik, milli iradeye dayalı, her türlü vesayetten arındırılmış yeni bir Anayasa'yı hak etmektedir. AK Parti muhalefetin engelleyici ve umut kırıcı çabalarına rağmen yeni anayasayla ilgili çalışmalarına kararlı bir şekilde başlamış ve milletimizin arzu ettiği Anayasa önerisini en kısa zamanda aziz milletimizin ve TBMM'nin gündemine getirecektir.Milletimizin hiç şüphesi olmasın Türkiye bugünlerde yaşadığı zorlukları mutlaka aşacaktır. İç ve dış hain odakların beslediği terör belası kaybedecek er veya geç bu aziz milletin önünde diz çökecektir. Devletimiz ve milletimiz inşallah her daim baki kalacaktır. Sözlerimi sonlandırırken bir kez daha terörle mücadelede şehit olan kahraman güvenlik güçlerimize polisimize, askerimize, tüm Kamu görevlilerimize ve vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyor, aziz milletimize sabır ve metanet niyaz ediyorum" ifadelerini kullandı. (EFE)

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim