• BIST 9079.97
  • Altın 2324.229
  • Dolar 32.3599
  • Euro 34.9268
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

AK Parti Koordinatörlerinden Teşkilatlara Ziyaret

AK Parti Koordinatörlerinden Teşkilatlara Ziyaret
AK Parti Bölge Koordinatörü ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Hacı Turan ile AK Parti Çorum İl Koordinatörü Mehmet Erdoğan Çorum'a geldi.

AK Parti Bölge Koordinatörü ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Hacı Turan ile AK Parti Çorum İl Koordinatörü Mehmet Erdoğan Çorum'a geldi.

Turgut Özal İş Merkezi'nde parti teşkilatları ile bir araya gelen Turan ve Erdoğan, AK Parti'nin yeni dönemdeki hedefleri, bundan sonra izlenecek yol haritası hakkında partililerle görüş alışverişinde bulundular.

Toplantıya AK Parti Çorum milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, AK Parti Çorum milletvekili İlksen Ceritoğlu, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç ve partililer katıldı.

"YENİ TÜRKİYE'NİN İNŞASI İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ"

AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, 2001 yılından itibaren AK Parti kadrolarının başta kurucu genel başkanları Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu önderliğinde yeni bir çağın, yeni bir yüzyılın, yeni bir Türkiye'nin inşası için gece gündüz çalıştığını söyledi.

Parti çalışmaları hakkında da bilgi veren Bekiroğlu, engelli bireylerle daha iyi iletişim kurabilmek için düzenledikleri işaret dili kursunun yarın başlayacağını ve kursun herkese açık olduğunu dile getirdi.

Şu anki parlamenter sistemin tıkanma noktasında olduğunu dile getiren Bekiroğlu, "Türkiye için artık en anlamlı ve geçerli sistem başkanlık sistemidir. Biz bunu savunuyoruz. Başkanlık sistemiyle siyasi ve ekonomik istikrar sağlanacak. Türkiye'de kuvvetler ayrılığı ilkesinin keskin şekilde uygulandığı bir döneme geçmeliyiz. Teşkilatlar olarak da bu konuda üzerlerine düşen her görevi yapmaya hazırız" dedi.

Türkiye'nin tüm mazlumların, umudu, sesi ve onların yanında olan tek millet haline geldiğini dile getiren Bekiroğlu, parti teşkilatları olarak hem mültecilere hem de Bayırbucak Türkmenlerine ellerinden gelen katkıyı sunam edeceklerinin altını çizdi.

"ÇORUM, AK PARTİNİN KALESİ OLMAYA DEVAM EDECEK"

AK Parti Çorum milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Çorum'un AK Parti'nin kalesi olmaya devam edeceğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti Genel Başkanlığı döneminde teşkilatlar ve bürokrasi ile uğraşılmamasını istediğini dile getiren milletvekili Uslu, "Cumhurbaşkanımız bunların partiye yararı olmadığını, sadece ayrılık, fitne fesat olarak bize döneceğini söyledi. Teşkilatlara kim layık görüldüyse, kimin nasibinde varsa o gelir oturur, ilçe başkanlığı, belediye başkanlığı, milletvekilliği nasip işidir. Bize düşen verilen görevi en iyi şekilde yapmaktır. Neticeye de rıza gösteririz. Sivil toplum örgütleri ve teşkilatlarla uğraşmak bizim görevimiz değil. O zaman bir enerjimizi buralara harcamış oluruz. Birlikte daha güçlü olmak isterken birbirimizle uğraşarak eteğinden çekiştirerek yanlış yapmış oluruz. Aramıza tefrika sokulmasına da fırsat veririz. Bundan uzak durmak zorundayız. Birbirimizle uğraşırsak başımız beladan kurtulmaz" dedi.

Makamların gelip geçici olduğuna dikkat çeken Uslu, partililerden birbirlerine karşı tevazu sahibi olmalarını istedi. Teşkilatları dedikodudan ve kibirden uzak durmaları içinde uyaran Uslu, "Birbirimizi küçümseyerek böbürlenmek bize yakışmaz. Üslubumuza da dikkat etmek zorundayız. Cumhurbaşkanımızın sözü unutulmamalıdır bizim davamız fani şahsiyetler değil, baki hakikatler davasıdır" diye konuştu.

AK Parti Bölge Koordinatörü ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Hacı Turan ise, tüm Türkiye genelindeki teşkilatlarda olduğu gibi Çorum teşkilatında da özverili şekilde çalışmalara imza atıldığını belirterek teşekkür etti.

AK Parti kurulduğundan bu tarafa Çorum'un her zaman destek verdiğini hatırlatan Turan, "Sizler de bu desteklerde partimiz için gece gündüz çalıştınız. Bizler de teşkilatlarımıza her zaman destek verdik ve vermeye de devam edeceğiz. Her zaman sizlerin yanınızdayız" ifadelerini kullandı.

Parti çalışmaları kapsamında Çorum'a gelen AK Parti Bölge Koordinatörü ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Hacı Turan ile Çorum İl Koordinatörü Mehmet Erdoğan İskilip ve Osmancık teşkilatları ve esnaf ziyaretlerinde de bulundu. Ziyaretlerde esnaflara bol kazanç dileyen Turan ve Erdoğan esnaflardan gelen talepleri de dinledi.

Çorum'daki teşkilat çalışmalarının ardında Turan ve Erdoğan, Amasya'ya geçerek parti teşkilatını ziyaret ettiler. AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu'nun da hazır bulunduğu ziyarette Amasya İl Başkanı Mehmet Ünek ve partililerle bir araya geldi.

AK Parti Koordinatörlerinden Teşkilatlara Ziyaret

AK Parti Koordinatörlerinden Teşkilatlara Ziyaret

AK Parti Koordinatörlerinden Teşkilatlara Ziyaret

AK Parti Koordinatörlerinden Teşkilatlara Ziyaret

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim