• BIST 9040.03
  • Altın 2301.296
  • Dolar 32.3288
  • Euro 35.0591
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 23 °C

AK Parti Kayseri Milletvekili Sami Dedeoğlu:

AK Parti Kayseri Milletvekili Sami Dedeoğlu:
AK Parti Kayseri Milletvekilleri Taner Yıldız ve Sami Dedeoğlu basın toplantısı düzenledi.

AK Parti Kayseri Milletvekilleri Taner Yıldız ve Sami Dedeoğlu basın toplantısı düzenledi.

Parti İl Binası'nda düzenlenen basın toplantısında konuşan AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı tebrik etti. Milli iradenin her zaman olduğu gibi engellenmeye çalışıldığını söyleyen Yıldız, "23 Nisan 1920'de Türk Milleti'nin vatanını düşman işgalini kurtarmak için duruma ek koyduğu ve milli iradeyi ön plana çıkarttığı ve şuanda 96. yılını kutladığımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile alakalı hem çocuklarımızın hem de Türkiye'nin geleceğini tebrik ediyorum. kayseri valimizin düzenlemiş olduğu programda enine boyuna konuşuldu, güzel bir programla da idrak edilmiş oldu. Milli iradenin her zaman olduğu gibi engellenmeye çalışıldığı yalnızca bugünün gerçeği değil. Ama şu da bir gerçek ki, bundan 96 yıl önceki Türkiye'nin egemenliğinin ve milli birlik ve beraberliğinin düşmanlığının bugün tamamen çehresi değişmiş durumda. Ama PKK terör örgütü ile beraber bu ülkenin geleceğine dinamit koymak isteyenler, hendek açanlar, silahlı kuvvetlerimize ve emniyet güçlerimize ve Türkiye'nin iradesine engel olmaya çalışanlar hiçbir zaman muvaffak olamayacak. Türkiye'nin geçirdiği zor günler zor günler çok daha derindi. Zorluklar, yoksulluklar, imkansızlıklar çok daha fazla derindi. Ama bugün Türkiye güçlü yapısıyla beraber her türlü kamburunu atabilecek, sıkıntıların üzerinden gelebilecek durumdadır. Bugün kendisini cumhurbaşkanı olarak kabul etmeyenler veya cumhurbaşkanının kendisini cumhurbaşkanı olarak kabul etmeyenler ancak toplumun kenarında kalmış ve toplumla bütünleşememiş, vatandaşımızla bütünleşememiş, kendisine entel dantel zor biçmeye çalışanlardır. Ama Türkiye bütün vatandaşıyla beraber çocuklarına armağan ettiği ve halkın kendi kendini yönetme kabiliyetini inşallah bu vesile ile artırmış olacağız" dedi. Türkiye'nin arık eski sıkıntılarıyla değil büyüyen ve ilerleyen yanlarıyla olacağını kaydeden AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, "Türkiye bütün yönleriyle beraber normalleşecek. Türkiye artık eski sıkıntılarıyla, yoksulluklarıyla beraber değil inşallah gelişen, büyüyen ve ilerleyen yanıyla olmuş olacak. O yüzden ileriye dönük daima ümitvarız. Ülkemizi kötü göstermek isteyenlere, sıkıntılı göstermek isteyenlere fırsat vermeyeceğimizi kendimizden daha değerli gördüğümüz çocuklarımıza armağan edilen bu 23 Nisan'da herkesin ümitvar olmasını isterim. Türkiye'nin geleceğinin daha güzel olacağını belirtmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

AK Parti Kayseri Milletvekili Sami Dedeoğlu da Hükümet'in seçim vaatlerinin tamamını gerçekleştirdiğini belirtti. Dedeoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"İktidarımız bunun öncülüğünde, 20 Aralık 2015'te milletimizin huzuruna çıkıp bir rol haritası açıkladık. Bugün itibariyle hamdolsun gururla ifade ediyorum hükümetimizin 3 aylık vaatlerini yüzde 100, 6 aylık vaatlerinin ise yüzde 30'unu gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Reformları ise yüzde 70 oranında gerçekleştirdik. AK Parti icraatlarıyla sizlerin huzurunda, millete verdiğimiz sözleri yerine getirmiş olmanın mutluluğu içerisindeyiz. Dünyadaki ekonomik krize rağmen IMF ile olan borcumuzu sıfırlayıp 3. köprü ve havalimanı ile birlikte 100 milyar dolara yakın kalkınma hamlesinin başlatıldığı bir dönemde iç ve dış şer güçleri devreye girmesiyle gezi olayları başlattı. Buna rağmen yatırımlarımızdan ve kalkınma hamlesinden vazgeçmedi"

Türkiye'deki siyasi istikrarın devam ettiği sürece kendi meselelerini çözerek yoluna devam edeceğini vurgulayan AK Parti Kayseri Milletvekili Sami Dedeoğlu, "Bütün emelleri Türkiye'deki istikrarı bozmak olan şunu çok iyi biliyor ki Türkiye'de siyasi istikrar devam ettiği sürece Türkiye kendi meselelerini çözer ve yoluna devam eder. Büyümelerimiz tam hızıyla devam ederken birileri Türkiye'nin ayağına prangalar takmaya çalıştı. 17-25 Aralık paralel çetenin darbe girişimi oldu. Sonra 6-7 Ekim olaylarını çıkarmaya çalıştılar. Kim ne yaparsa yapsın, Türkiye 78 milyon insanıyla birlik ve beraberlik içerisinde olduğu müddetçe Allah'ın izniyle milletimizin önünde kimse duramaz." şeklinde konuştu. Dedeoğlu ayrıca Kayseri'de yapılacak olan çalışmalar hakkında da bilgiler vererek ilerleyen zamanlarda tapu ve yol konusunda kentin bir sıkıntısının kalmayacağını dile getirdi.

Vekil Dedeoğlu, basın toplantısının ardından vatandaşlarla görüşerek sıkıntılarını dinledi.

AK Parti Kayseri Milletvekili Sami Dedeoğlu:

AK Parti Kayseri Milletvekili Sami Dedeoğlu:

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim