• BIST 9723.05
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 30 °C
  • İzmir 26 °C

AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer:

AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer:
TBMM'de anayasa çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini söyleyen AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, "Yeni bir sivil anayasaya ihtiyaç var"...

TBMM'de anayasa çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini söyleyen AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, "Yeni bir sivil anayasaya ihtiyaç var" dedi.

AK Parti İl Başkanlığı tarafından yapılan nöbetçi vekil uygulaması kapsamında, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden ve AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, ASKON tarafından geleneksel olarak düzenlenen Cumartesi kahvaltısı programına katıldı. Ardından il binasında basın toplantısı düzenleyen AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Tamer, "Meclis de çalışmalarımız son halinde devam ediyor. Özellikle hükümetimiz kurulduktan sonra seçim beyannamemizde bahsetmiş olduğumuz tüm vaatleri gerçekleştirmiş olduk. Bu örnek vermek gerekirse, Taşeron Yasası dahil olmak üzere tüm ne vaat verdiysek mecliste gerekli kanunları çıkarıp yürürlüğe koyduk. Memleketimize, Halkımıza hayırlar getirmesini temenni ediyoruz. Aslında önemli de gelişmeler oldu. Taşeronlarla ilgili onlara devlette kadrolar verilmesi devletimize ve hükümetimizin üzerine 18 trilyonluk bir yük getiriyor ama bu yük önemli değil. Bizim insanımız refahı, bizim insanımızın iyi yaşaması adına sosyal devletin ne yapması gerekiyorsa onu yapmaya çalışıyoruz ve bundan sonrada böyle devam edecek." ifadelerini kullandı.

Milletvekili Tamer, "Mecliste ki çalışmalar önemli boyutlarda bildiğiniz üzere yeni bir sivil anayasa ihtiyaç var. Bunu gerçekleştirmek adına da elimizden geldiği kadarını yapıyoruz. Muhalefet partilerinin hepsiyle konuştuğumuz zaman sivil bir anayasanın olması gerektiğinde hepimiz hemfikiriz ama iş icraata geldiği zaman hepsinin bir yerlere kaydığını görüyoruz yani samimiyetsiz olduklarını görüyoruz" diye konuştu.

AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer:

AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer:

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim