• BIST 9524.59
  • Altın 2495.87
  • Dolar 32.5928
  • Euro 34.7115
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 17 °C

AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel:

AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel:
AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel, terörle mücadelenin sonuna kadar devam edeceğini söyleyerek, "AK Parti olarak, Meclis'e gelen dokunulmazlık...

AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel, terörle mücadelenin sonuna kadar devam edeceğini söyleyerek, "AK Parti olarak, Meclis'e gelen dokunulmazlık fezlekeleri ile ilgili gereken adımları atacağız." dedi.

AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı tarafından yürütülen nöbetçi vekil uygulaması kapsamında, vatandaşların sorunlarını dinledi. Öncesinde basın toplantısı düzenleyen Karayel, bütçe görüşmelerine ilişkin açıklamalarda bulundu. AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel, "Bütçemiz, bundan sonra ki yapılacak hizmetlerin gerek Kayseri'de gerek Türkiye'de devam edilmesi için son derece ciddi bir çalışmayla hayata geçirilmiş ve kanunlaşmıştır. Bu vesile ile emeği geçen tüm milletvekillerimize teşekkür ediyoruz. Bütçe görüşmeleri sırasında son derece ciddi tartışmalarda oldu. Gönül isterdi ki bu çatışmalar olmasın ve herkes bütçeye katkı vermek için elinden gelen her şeyi yapsın. Bütçe görüşmeleri sırasında bütçeye katkı vermek yerine bazı muhalefet milletvekillerinin her fırsatta çeşitli hususları kötüye kullanarak, bunlar üzerinden AK Parti'ye sataşma çabası içerisinde olduğunu gördük. Bundan sonra ki süreçte inşallah bu tutum değişir ve özellikle Anayasa süreci de dahil olmak üzere yeni ve sivil bir anayasanın yapılması hususunda hep birlikte çalışabiliriz. Bundan sonra meclis olarak önümüze gelecek olan önemli hususlardan biriside, dokunulmazlıklardır. Diğer bir tanesi ise yeni anayasa çalışmaları olacak." diye konuştu.

AK Parti olarak meclise gelen dokunulmazlık fezlekeleri ile ilgili gereken adımların atılacağını kaydeden Karayel, "Dokunulmazlıkların kaldırılması gerektiği Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından ifade edildi. Bizde AK Parti olarak meclise gelen dokunulmazlık fezlekeleri ile ilgili gereken adımları atacağız. Hiç kimse milletvekillerine kürsüde görüşlerini ifade etmeleri için, bu milletin menfaatine olan hususları dile getirmeleri için verilen hakkın kötüye kullanılmasını mazur görmemizi beklemesin. Hukukun temel kaidelerinden bir tanesi hakkın kötüye kullanılması yasağıdır. Dolayısıyla milletvekillerinin görüşleri ne olursa olsun meclisin kürsüsünden, sahada güvenlik güçlerimiz terör örgütü ile ciddi bir mücadele ederken, terörün belini kırarken siyasi arenada onlara ayak vermeye, onlara destek olmaya çalışmamalıdır. Terörle mücadele konusunda ki çalışmalarımız son derece şiddetli ve hızlı bir şekilde devam edecektir" ifadelerini kullandı.

AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel:

AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel:

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim