• BIST 9693.46
  • Altın 2507.469
  • Dolar 32.5758
  • Euro 34.7748
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 20 °C

AK Parti Kavakçı Ve Külünk’ü Ağırladı

AK Parti Kavakçı Ve Külünk’ü Ağırladı
Erzurum AK Parti İl Yönetim Kurulu haftalık toplantısında Erzurum Milletvekili Prof.

Erzurum AK Parti İl Yönetim Kurulu haftalık toplantısında Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı ile İstanbul Milletvekilleri Metin Külünk ve Ravza Kavakçı Kan'ı misafir etti.

Erzurum AK Parti il binasında düzenlenen ve Gençlik Kolları ile Kadın Kolları yönetimlerinin de katıldığı toplantıda Erzurum AK Parti İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun kurultayda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında sarf ettiği sözleri kınadığını belirterek, 7 seçim kaybeden ve olumlu hiç bir şey üretemeyen biri, bu şekilde küfür ve hakaretlerle gündemde kalmaya çalıştığını söyledi. Yeşilyurt, hükümetin 1 Kasım seçim vaatlerin de yer alan emeklilere, asgari ücretlilere, öğrencilere ve ev hanımlarına yönelik vaatlerini son bir ayda yerine getirdiğini söyledi.

Toplantıda söz alan Erzurum AK Parti Milletvekili Mustafa Ilıcalı, Erzurum'un çözülmeye çalışılan sorunları ve yönlendirilen yatırımlarla ilgili bilgi verdi.

AK Parti İstanbul Milletvekili Ravza Kavakçı Kan, Erzurum'da çocukluğunun geçtiğini bu yüzden farklı şeyler hissettiğini belirterek, şimdi Milletvekili olarak görev yapmaya çalıştıklarını ancak meclisin çalışma şekli ve muhalefetin tutumu nedeniyle olumlu şeyler üretmenin çok zor olduğunu ülkenin kaybedecek vakti bulunmadığını bir an önce Anayasanın değiştirilerek Başkanlık sistemine geçilmesi gerektiğini ifade etti.

AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, Erzurum AK Parti teşkilatının gençliği, kadın kolları ve ana kademesiyle her an seçim varmış gibi diri heyecanlı ve birlik olmuş vaziyette gördüğü için çok sevindiğini belirtti. Külünk, bugüne kadar çok şey başarıldığını ancak alınacak çok mesafe olduğunu Anayasanın değiştirilmemesi halinde alınan mesafenin kalıcı olamayacağını, Türkiye'nin Başkanlık Sistemine ihtiyacı olduğunu, sistem değişikliğinin mutlaka sağlanması gerektiğini söyledi.

AK Parti Kavakçı Ve Külünk’ü Ağırladı

AK Parti Kavakçı Ve Külünk’ü Ağırladı

AK Parti Kavakçı Ve Külünk’ü Ağırladı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim