• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 19 °C

AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan;

AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan;
Milletvekili Ahmet Arslan, AK Parti iktidarıyla 40-50 yaşlarında araçlarla hizmet verme devrinin kapandığnı belirtti.

Milletvekili Ahmet Arslan, AK Parti iktidarıyla 40-50 yaşlarında araçlarla hizmet verme devrinin kapandığnı belirtti.

Milletvekili Ahmet Arslan, 50 yaşındaki aracı çalışabilir halde tutmak adına onlar hizmet verildiğini söyledi.

AK Parti Hükümetleriyle Türkiye'nin Dünya'da söz sahibi bir ülke olduğuna dikkat çeken milletvekili Ahmet Arslan, "1960 model, 1970 model yani 40-50 yaşlarında hizmet makineleriyle hizmet verilmeye çalışılıyordu. Doğru da 50 yaşındaki iş makineleriyle insanımıza mı hizmet veriyorduk, yoksa 50 yaşındaki aracı çalışabilir halde tutmak adına onlara mı hizmet veriyorduk bu büyük bir soru işaretiydi" dedi.

AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, "Özel İdare'nin araç parkını yeniledik. 10 milyon TL değerinde araç parkı alınmıştı, geçen yıl 8 milyon TL değerinde araç parkı alındı bu yıl ise 6 milyon TL değerinde araç parkı alındı. Biliniz ki bununla kalmayacak ve devamı gelecek. Yerinde hizmet edebilmek adına 7 ilçemizde ve il merkezimizde araç parkının yeterli olması çok önemlidir. Bu nedenle de çok önemsiyoruz. Sadece araç parkıyla da yetinmiyoruz, köylerimizin su ihtiyacını giderme noktasında sondaj çalışması yapılan köylerimiz hariç su sorunu yaşayan köyümüz kalmamış durumda. Yolların yükseltilmesi iyi bir noktaya gelmiş ama köylerin daha modern, daha yaşanabilir yerler haline gelmesi için kanalizasyon sistemi gerekli ve şimdi bunlar yapılıyor. Bunlar tamamlanınca da parke taş ihtiyacı giderilecek. Bunu yaparken insanların sosyal ihtiyaçlarının göz ardı edilmemesi adına taziye evleri, köy evleri adı altında da son birkaç yıldır yoğun bir çalışma var ve bu birkaç yıl içerisinde bu evlere sahip olmayan köyümüz kalmayacak" dedi.

"ANKARA'YA BAĞIMLIYSANIZ, BİRİLERİ ANKARA'DA KARAR VERMEK DURUMUNDAYSA BU DEMEKTİR Kİ KAĞIT ÜZERİNDE KARAR VERİLİYOR"

Ankara'ya bağımlıysanız, birileri Ankara'da karar vermek durumundaysa bu demektir ki kağıt üzerinde karar verildiğini ifade eden Ahmet Arslan, "Yerinde görerek, yerinde yaşayarak karar vermiyor. Onun için bugün yerinde görerek, yerinde yaşayarak karar veriliyor olması bu işlerin en önemli avantajlarından birisidir. İhtiyaçları yerinde inceleyerek karar vermek en büyük mutluluğumuz olsa gerek. İl genel meclisi üyelerimiz sağ olsunlar. Onlar ilçelerinde kendilerine gelen talepleri alarak, meclise taşıyarak büyük bir gayret sarf ediyorlar. Kendilerine ayrıca çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Muhtarlarımızdan gelen talepler, ilçelerimizden gelen talepler, kaymakamlıklarımızdan gelen talepler burada karşılanabildiğince karşılanıyor ama bunun ötesinde bir kısmı da Ankara'da çözülmesi gerekiyor, bu noktada da biz elimizden gelen gayreti ortaya koyuyoruz" diye konuştu.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Erdinç Dolu başta olmak üzere yukarıdan aşağıya bütün ekibine teşekkür ediyorum diyen Arslan, şunları söyledi:

"Bir insanımızın nerede başı sıkışsa sorunun giderilmesi adına onlara veya bizlere ulaşıyorlar. Elbette ki bizim Ankara'dan gelip yolu açma gibi bir durumumuz yok ama onun ekibi, yol boyunca ki işçisi insanımızın derdine deva oluyor. İl genelinde İl Özel İdaresi'nin sorumluluk alanında 2 bin 258 kilometre yol ağı var. Yaklaşık 18 bin kilometre karla mücadele yapılmış.Tersten bakarsanız her yola 8 kez girilmiş. Coğrafyamız zor, başka coğrafyalara benzemiyor. Sezon kısa, ihtiyaç fazla, arazi kırık. Bu nedenle direkt insana hizmet eden tüm ekibe teşekkür ediyoruz. Bu manada bizler de insanımızın kaderinin değişmesi, şartlarının en iyi noktalara taşınması adına elimizden geleni yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz."

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim