• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 14 °C

AK Parti Karaman İl Danışma Meclisi Toplantısı

AK Parti Karaman İl Danışma Meclisi Toplantısı
Parti binasında gerçekleşen toplantıya, AK Parti Karaman Milletvekilleri Recep Konuk ve Recep Şeker, Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, İl Başkanı...

AK Parti Karaman İl Danışma Meclisi toplantısı yapıldı.

Parti binasında gerçekleşen toplantıya, AK Parti Karaman Milletvekilleri Recep Konuk ve Recep Şeker, Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, İl Başkanı Nazmi Ünlü, Merkez İlçe Başkanı Ahmet Akca, İl Kadın Kolları Başkanı Ümit Gülin Göksoy, İl Genel Meclis Başkanı Celalettin Güngörer, ilçe ve belde belediye başkanları ile partililer katıldı. İl danışma meclisi toplantısına gönderilen telgrafların okunmasından sonra divan, başkan Murat Öztürk, başkan yardımcısı Özgür Soyalan, üyeler Serap Güler, Sami Sağkaya'dan oluştu. Danışma meclisinde bir konuşma yapan TBMM Tarım Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı, AK Parti Karaman Milletvekili Recep Konuk, Türkiye'nin büyümesine hiçbir gücün engel olamayacağını söyledi. Yeni anayasa bu milletin hak ettiği şekilde olacaktır diyen Konuk, "Başkanlık sisteminde muhalefetin kaygısı var, CHP'nin kaygısı var, iktidara bir daha gelemeyecekleri korkusu var. Yeni anayasa ile başkanlık sistemi ile ayağımızdaki prangalar kırılacaktır. Terörle mücadelemiz kararlılıkla devam ediyor, terörle ilgili ülkemiz kurtuluş savaşı veriyor. Karaman bulunduğu konum ile İç Anadolu'yu Akdeniz'e bağlayan çok önemli bir şehirdir. Bunu fırsata çevireceğiz. Serbest bölgesi ile havaalanı ile yatırımlarımızla. Biz birlikte daha güçlüyüz, sen ben yok, Karaman var diyeceğiz. Bizler hizmet erleriyiz" dedi.

AK Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker ise asgari ücretin bin 300 olduğunu hatırlatarak, "Emeklilere yılda bin 200 lira ek zam yaptık, emeklilerimiz ilk zamlı maaşlarını da aldılar. Astsubay emeklilerinin intibak sorununu çözdük. Lisans öğrencilerinin bursunu 400 liraya yükselttik ve yükseltilmiş bursu almaya başladılar. Esnafa 30 bin TL faizsiz kredi vermeye başladık" şeklinde konuştu.

AK Parti İl Başkanı Nazmi Ünlü de seçimin üzerinden kısa süre geçmesine rağmen verilen sözlerin yerine getirildiğini vurgulayarak, Türkiye'nin gelecek 10 yıllarına damga vuracak bir programın olduğunu dile getirdi.

AK Parti Karaman İl Danışma Meclisi Toplantısı

AK Parti Karaman İl Danışma Meclisi Toplantısı

AK Parti Karaman İl Danışma Meclisi Toplantısı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim