• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 24 °C

AK Parti Kadın Kollarından İstismara Karşı Eğitim

AK Parti Kadın Kollarından İstismara Karşı Eğitim
AK Parti Antalya İl Kadın Kolları, çocuk ihmal ve istismarı hakkında bilinçlenmek ve bilinçlendirmek amacıyla, Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün...

AK Parti Antalya İl Kadın Kolları, çocuk ihmal ve istismarı hakkında bilinçlenmek ve bilinçlendirmek amacıyla, Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün katkılarıyla toplantı düzenledi.

AK Parti Antalya İl Kadın Kolları Başkanı Esra Özkoç, ilçe kadın kolları başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin yer aldığı toplantıya İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ramazan Sarıgöl ve Milli Eğitim AR-GE çalışanı Psikolog Rümeysa Uslu konuşmacı olarak katıldı. Toplantının açılışında konuşan İl kadın kolları başkanı Esra Özkoç, "Hiçbir vicdanın, hiçbir terbiyenin müsaade etmeyeceği böylesi konular hiçbir siyasi partinin ve kuruluşun göz yumacağı konular değildir. Kuruluşundan bugüne milli değerlerimizin savunucusu olan partimiz ve hükümetimiz bu türlü olaylarla ilgili gereken hassasiyete sahiptir. Biz AK Partili kadınlar olarak, bu suçların faillerinin en ağır şekilde cezalandırılmaları için her türlü çabayı sarf edeceğiz. Bizler AK Parti Kadın Kolları olarak ahlaksızlığın ve kadına yönelik şiddetin her zaman karşısında olduk, olmaya da devam edeceğiz "dedi.

KILIÇDAROĞLU'NA TEPKİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun partisinin grup toplantısında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu hakkında dile getirdiği sözlere tepki gösteren Özkoç, "Akla, siyasi ahlaka hatta insanlığa sığmayacak bir söylemde bulundu. Bununla da kalmayıp bu seviyesiz üslubunu sürdürerek "sözlerimin sonuna kadar arkasındayım " diye bir açıklama daha yaptı. Sayın bakanın yaptığı basın açıklamasını saptırarak AK Parti ismi ve anlayışıyla asla yan yana gelemeyecek suçlamalarda bulunan CHP genel başkanının bu tavrı hadsizliği maharet saymaktan başka bir şey değildir. Bizler AK Parti Antalya kadın kolları olarak hakaret ve çamur atmayı muhalefet etmek olarak gören bu şahsı tüm kadınlar ve anneler adına şiddetle kınadığımızı belirtmek istiyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi teröre, destek veren milletvekilleriyle, bu milletin her türlü değerine saldıran üslubuyla ve bu ülkenin cumhurbaşkanına, bakanlarına hakaretler eden genel başkanıyla artık bir siyasi parti olmaktan çıkmıştır. Bu milletin oylarıyla iktidara gelen adalet ve kalkınma partisine olan düşmanlıkları, gözlerini, akıllarını, vicdanlarını karartmıştır. Ancak şunu bilsinler ki tüm bu hakaret ve saldırılar bizleri inandığımız yoldan ve bu yolda verdiğimiz mücadeleden geri döndüremeyecek. aksine onlar bu şekilde davrandıkça bizler milletimizden de aldığımız güçle daha çok çalışacak bizi biz yapan değerlerimize sahip çıkmaya devam edeceğiz." diye konuştu.

Esra Özkoç'un konuşmasının ardından Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ramazan Sarıgöl ve Milli Eğitim AR-GE çalışanı Psikolog Rümeysa Uslu okullarda ve aile içi eğitime yönelik çalışmalar hakkında katılımcılara eğitim verdi.

AK Parti Kadın Kollarından İstismara Karşı Eğitim

AK Parti Kadın Kollarından İstismara Karşı Eğitim

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim