• BIST 9079.97
  • Altın 2330.986
  • Dolar 32.3639
  • Euro 34.9782
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 18 °C

AK Parti Kadın Kolları Başkanlığından Kılıçdaroğlu’na Tepki:

AK Parti Kadın Kolları Başkanlığından Kılıçdaroğlu’na Tepki:
AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Av. Ferda Ertürk, ana muhalefet partisi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçtaroğlu'nun, Aile ve...

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Av. Ferda Ertürk, ana muhalefet partisi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçtaroğlu'nun, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'na yönelik yaptığı açıklamaları eleştirerek, "Kılıçdaroğlu'nun meydanlarda siyasi ahlak ve etikten bahsederken, kendi ahlak anlayışını ortaya dökmüştür" dedi.

Partisinin grup toplantısında Bakan Ramazanoğlu'na yakışmayacak ve bir kadına söylenmeyecek ifadelerde bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu kınadıklarını söyleyen İl Kadın Kolları Başkanı Av. Ferda Ertürk, Kılıçdaroğlu'nun talihsiz açıklamasının kendi partisinin kadınlarını bile üzdüğünü ifade etti. Ertürk, "Ana muhalefet partisi genel başkanının, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Sayın Sema Ramazanoğlu hakkında sarf ettiği; ahlak ve insaftan yoksun ifadeler ülke siyasi tarihine kara bir leke olarak geçmiştir. AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı'na mensup tüm kadınlar olarak bir kez daha kamuoyuna sesleniyoruz: 5 Nisan 2016 tarihinde, Milli egemenliğin sembolü olan Türkiye Büyük Millet Meclisinin (TBMM) çatısı altında tüm kadınları aşağılayan bir tavırla Ana Muhalefet Partisi Genel Başkanı bir kadına hakaret etmiştir. Kadına karşı cinsiyetçi ve karanlık zihniyetinin ürünü olan sözlerinden dolayı, Ana Muhalefet Partisi Genel Başkanını bir kez daha şiddetle kınıyoruz" ifadelerini kullandı.

Meydanlarda siyasi ahlaktan bahseden Kılıçdaroğlu'nun kendi ahlak anlayışını ortaya döktüğünü belirten İl Kadın Kolları Başkanı Ertürk, açıklamasını şöyle sürdürdü:

"Karar alma mekanizmalarında ve siyasette daha çok kadın olmalı" iddiasında bulunanların, siyasetin tam da merkezinde yer alan bir kadına yönelik sözleri kendi riyakarlığını bir kez daha gözler önüne sermiştir. Biliyoruz ki bu toprakların kadınları maruz kaldıkları bu elem verici durumu hiçbir zaman unutmayacaktır. Bizler, milletin ferasetine ve vicdanına güveniyoruz. 5 Nisan 2016 tarihini partisinin tarihine kara bir leke olarak geçiren CHP Genel Başkanına; Sadece özür yetmez diyoruz. Ahlaksız sözlerinizin bedelini, hala karşılarına çıkacak yüzünüz varsa sağduyu sahibi bu millet, size demokratik bir şekilde ödetecektir."

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim