• BIST 9693.46
  • Altın 2511.516
  • Dolar 32.573
  • Euro 34.7679
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 18 °C

AK Parti Kadıköy Teşkilatından, CHP’li Kadıköy Belediye Başkanı Nuhoğlu’na ‘Takdir’ Belgeli Gönderme

AK Parti Kadıköy Teşkilatından, CHP’li Kadıköy Belediye Başkanı Nuhoğlu’na ‘Takdir’ Belgeli Gönderme
AK Parti Kadıköy İlçe Teşkilatı gerçekleştirdiği basın toplantısında, Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu'na göndermede bulunarak hazırladığı...

AK Parti Kadıköy İlçe Teşkilatı gerçekleştirdiği basın toplantısında, Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu'na göndermede bulunarak hazırladığı bir "takdir" belgesini hediye olarak adresine gönderdi.

AK Parti Kadıköy İlçe Teşkilatı Holiday Inn Otel'de basın toplantısı düzenledi. Toplantıya; AK Parti İstanbul Milletvekili Hurşit Yıldırım, AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı İsa Mesih Şahin ve AK Parti Kadıköy Belediyesi Meclis Üyesi Ömer Şahan konuşmacı olarak katıldı.

BAŞKAN ŞAHİN'DEN "TAK" ELEŞTİRİSİ

Kadıköy AK Parti İlçe Başkanı İsa Mesih Şahin konuşmasının başında Kadıköy Belediyesi'nin eleştirilebilecek bir projesinin bile olmadığını söyledi. Şahin, "Gönül isterdi ki bugün burada sizlere Kadıköy Belediyesi için iyi şeylerden bahsedelim. Gönül isterdi ki, Kadıköy Belediyesi'nin projelerini konuşalım. Ancak olmayan bir şeyi sizlerle konuşmamız mümkün değildir" diye konuştu.

Şahin, son günlerde yaşanan terör olaylarına değindiği konuşmasının devamında PKK terör örgütünün kolu olan TAK terör örgütünün, Kadıköy Belediyesi'nde aynı isimde bir kuruluşun olduğunu ve ilçe teşkilatı olarak tüm ısrarlarına rağmen bu ismin değiştirilmediğini söyledi. Başkan Şahin, şunları kaydetti: "Kadıköy Belediyesi'nin aynı isimde bir kuruluşu var. Akıllara zarar kuruluşun adı TAK yani Tasarım Atölyesi Kadıköy ismi ile açılmış. Açılışlarını da Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu yapmış. Belediyenin bu kuruluşu TAK ismiyle anılıyor. Biz bu kurumun işlevine karşı değiliz. Ancak TAK ismi bizi Kadıköylüleri rahatsız ediyor. Kadıköy'de bir kurumun terör örgütü ismiyle aynı ismi taşımasına kimsenin tahammülü yoktur."

Başkan Şahin, Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu'na seslenerek, "TAK ismini Kadıköy'de duymaya tahammülümüz yoktur. Bu rezalete bir son verin" dedi.

AK PARTİLİ VEKİLDEN CHP'YE SERT ELEŞTİRİ

AK Parti İstanbul Milletvekili Hurşit Yıldırım, toplantıda yaptığı konuşmada Cumhuriyet Halk Partisi(CHP)'ye yüklendi. Yıldırım, şunları söyledi: "Bu son 2 ayda Cumhuriyet Halk Partisi bir Milletvekilinin odasındaki Atatürk resmini bulana kadar biz iki tane köprünün son tablilerini yerleştirdik. CHP'nin zihniyetinde bir yerel yönetim anlayışı yoktur. Bugün Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın, Bakırköy, Beşiktaş, Kadıköy gibi yerlerde can kurtaran bir simidi olmasa aslında her şey gün yüzüne daha çabuk çıkmış olacak."

Toplantının sonunda AK Parti İlçe Teşkilatı, Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu'na göndermede bulunarak hazırladığı "takdir" belgesini hediye olarak kargo aracılığıyla gönderdi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim