• BIST 9079.97
  • Altın 2322.418
  • Dolar 32.3497
  • Euro 34.9694
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 18 °C

AK Parti İlçe Başkanı İl Milli Eğitimi Bakanlığa Şikayet Edecek

AK Parti İlçe Başkanı İl Milli Eğitimi Bakanlığa Şikayet Edecek
Zonguldak'ın Ereğli ilçesi AK Parti Teşkilatı Başkanı Fatih Çakır, Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol ve parti yöneticileri ile İlçe Milli Eğitim...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi AK Parti Teşkilatı Başkanı Fatih Çakır, Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol ve parti yöneticileri ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine asaleten atanan Numan Korkmaz'ı makamında ziyaret etti. Çakır burada yaptığı konuşmada 2015 yılında ilçeye yapılması planlanan 5 okulun ihalelerinin 15 Nisan'a kadar yapılmaması durumunda ihmali bulunanları bakanlığa şikâyet edeceğini söyledi.

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, partisinin Gülüç ve Ormanlı Belde Teşkilatı başkanları ve bazı parti yöneticileri ile birlikte geçtiğimiz hafta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine asaleten atanan Numan Korkmaz'ı makamında ziyaret ederek başarılar diledi. Kdz. Ereğli ilçesinde milli eğitim alanında yaşanan sorunları çözmek için Korkmaz ile birlikte çalışacaklarını ve kendisine her türlü desteği vereceklerini ifade eden Çakır, ilçede ilkokul, ortaokul ve liselerde tekli eğitime geçilmesi gerektiğini vurguladı. 2015 yılı yatırım programına alınan 5 okulun bütçesinin hazır olmasına rağmen 2016 yılında halen ihalelerin gerçekleşmediğini dile getiren Çakır, bu okulların yapımında yaşanan gecikmelerde mes'uliyeti bulunanları 15 Nisan'a kadar ihaleleri gerçekleştirmemeleri durumunda Milli eğitim Bakanlığı'na şikayet edeceğini söyledi. Çakır konuşmasında "Göreve geldiğiniz günden bu yana birlikte uyum içerisinde Ereğli'ye hizmet ediyoruz. Bu günde asaleten göreve gelmeniz dolayısıyla sizi ziyaret ettik, başarılar diliyoruz. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada milli eğitimin çıtasını yükseltmek hep birlikte çalışacağız. Daha önce yaptığım basın toplantısında 2015 yılında bekleyen okulların 15 Nisan'a kadar ihaleye çıkarılması noktasında bir tarih belirtmiştik. Bununla ilgili dün yapmış olduğumuz görüşmelerde Yazıcılar ve Danışmentli köyleri okullarımızın ek dersliklerinin önümüzdeki hafta ihaleye çıkacağı, ondan sonraki haftada Orhan Oğuz İlkokulumuzun ihaleye çıkmasını bekliyoruz. Verdiğimiz tarihte ısrarlıyız. 15 Nisan'a kadar bu okulları Ereğli halkının hizmetine sunma adına ihaleye çıkarılması ile mükellefiz. Ereğli Zonguldak'ın en gelişmiş ilçesi olmasına rağmen yılların vermiş olduğu arsa üretmeme gibi diğer farklı nedenler sonucu ikili öğretimde kalmış bir ilçemiz. Biz bunu Ereğli'ye ve Ereğli halkına uygun bulmuyoruz. Gece gündüz bunların yapılması için çalışıyoruz. Bundan dolayı da milli eğitim müdürümüzün şahsında tüm milli eğitim çalışanlarına teşekkür ediyoruz. İlkokul, ortaokul ve liselerle alakalı Ereğli'nin tüm ihtiyaçlarını birlikte planlayıp daha güzel, daha çağdaş, fiziki koşulları daha iyi okullarla birlikte öğrencilerimizi buluşturma düşüncesindeyiz" dedi.

Kdz. Ereğli ilçe Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz ise konuşmasında göreve asaleten atanması ile omuzundaki yükün daha da arttığını belirterek, ilçeye güzel hizmetler kazandırmak için çalışacağını söyledi. Kdz. Ereğli'nin eğitimde özellikle fiziki anlamda istediği noktaya gelemediğini vurgulayan Korkmaz, sorunların çok olduğunu ve bu sorunları hep birlikte başarıp hayırlı sonuçlar alma arzusunda olduklarını vurguladı.

Ormanlı Beldesi'nde eğitimde fiziki anlamda hiçbir sıkıntı yaşanmadığını ifade eden Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol ise AK Parti İlçe Teşkilatı ile birlikle her zaman Milli eğitim Müdürü Numan Korkmaz'ın arkasında olacaklarını ifade etti.

AK Parti İlçe Başkanı İl Milli Eğitimi Bakanlığa Şikayet Edecek

AK Parti İlçe Başkanı İl Milli Eğitimi Bakanlığa Şikayet Edecek

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim