• BIST 9079.97
  • Altın 2308.181
  • Dolar 32.3232
  • Euro 35.0459
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 19 °C

AK Parti İl Teşkilatı’ndan Başkan Özaltun’a Ziyaret

AK Parti İl Teşkilatı’ndan Başkan Özaltun’a Ziyaret
AK Parti Konya İl Teşkilatı mensupları, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun'u makamında ziyaret etti.

AK Parti Konya İl Teşkilatı mensupları, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun'u makamında ziyaret etti.

AK Parti İl Başkan Yardımcılarından Nurettin Akmeşe ve Levent Babacan, beraberindeki il yönetim kurulu üyesi ve Beyşehir Koordinatörü Hasan Ekici, il yönetim kurulu üyesi Levent Babayiğit ile İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Lütfi Poçanoğlu Belediye Başkanı Murat Özaltun'u makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Özaltun, belediye başkanı olarak göreve başlama süresinin iki yıla yaklaştığını ve bu süreçte 4 ayrı seçimi geride bıraktıklarını hatırlattı. Seçimlerde partisinin ilçe genelinde sürekli oylarını artırdığını vurgulayan Özaltun, elde edilen bu başarıda birlik beraberlik içerisinde bir takım ruhu olarak çalışmanın meyvesini hep birlikte aldıklarını dile getirdi.

Belediye başkanı olarak seçilmesi ile birlikte Büyükşehir Belediye Yasası'nın da yürürlüğe girdiğini hatırlatan Özaltun, 12 olan mahalle sayısının yenilerinin de eklenmesiyle Beyşehir'de 67'ye yükseldiğini vurguladı. Bununla birlikte yüzölçümü olarak geniş bir coğrafyaya hizmet vermeye başladıklarını anlatan Özaltun, "Yasa çıkmadan önce Beyşehir'in 18 kasabası, yani belediyesi varmış. Bu konuda, ilçe olarak da rekor bizde. 18 belediye kapatılınca insanlar bir anda şoka uğradılar, "hizmet duracak, şöyle olacak, böyle olacak" diye endişeye kapıldılar. Ancak bu endişelerinin yersiz olduğu zamanla çok iyi anlaşıldı. Sonrasında dediler ki, "iyi ki belde belediyelerimiz kapanmış, iyi ki Büyükşehir Belediyesi yasası uygulanmaya başlanmış" Bu çerçevede, başlayan yeni dönemle birlikte sadece parti teşkilatımızla değil, mahalle muhtarlarımızla da sık sık toplantılar düzenliyor, bir araya geliyor, istişare ediyoruz. İki yıl içerisinde belki de 8-10 kez muhtarlarımızla buluşmuşuzdur. Yine birim müdürlerimizle birlikte tüm mahallelerimizi tek tek dolaştık, yapılacak kilitli taştır, asfalttır, hepsinin tek tek ölçümünü yerinde yaptık. Ardından çalışmalara başladık. Asfalt çalışmalarını da Büyükşehir Belediyemizle birlikte ortaklaşa sürdürülen bir plan dahilinde yürütüyoruz. Bu konuda bayağı bir mesafe aldık. Tabi hizmetlerimiz yolla sınırlı değil, birçok hizmeti daha yeni mahallelerimizde vatandaşlarımızla buluşturuyoruz" dedi.

Başkan Özaltun konuşmasında, Beyşehir Belediyesi'nin yöreye yönelik halen devam eden hizmet ve çalışmalarından söz ederken, hayata geçirilmesi planlanan projelerle ilgili de bilgiler verdi.

AK Parti İl Teşkilatı yöneticileri de, Beyşehir Belediye Başkanı Özaltun'u ilçeye yönelik verdiği hizmetler ve başarılı çalışmalarından dolayı kutladı.

Ziyarete, AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Mustafa Şenol ile AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Semra Acır da eşlik etti.

AK Parti İl Teşkilatı’ndan Başkan Özaltun’a Ziyaret

AK Parti İl Teşkilatı’ndan Başkan Özaltun’a Ziyaret

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim