• BIST 9693.46
  • Altın 2509.343
  • Dolar 32.5709
  • Euro 34.7709
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 18 °C

AK Parti İl Başkanlığı’ndan ASP’ye Ziyaret

AK Parti İl Başkanlığı’ndan ASP’ye Ziyaret
AK Parti İl Başkan Yardımcısı Safiye Karaaslan, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri Emine Bayramoğlu Dursun ve Esra Toprak, Aile ve Sosyal Politikalar İl...

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Safiye Karaaslan, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri Emine Bayramoğlu Dursun ve Esra Toprak, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Tamer Ekinci'yi ziyaret ederek, kurum çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Ekinci, kurumun engelli, çocuk, yaşlı, şehit yakını ve gazilere yönelik önemli çalışmalara imza attığını söyledi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün misyonuyla ilgili açıklamalarda bulunan Ekinci, "Kurum misyonumuz, birey, aile ve toplum refahını artırmak amacıyla dezavantajlı kesimler öncelikli olmak üzere tüm toplumu hedefleyen katılımcı anlayışla, adil ve arz odaklı bütüncül amaçlı üretilen sosyal politikaları, sürdürülebilir şekilde uygulamak ve izlemek. Kurum vizyonumuz ise Türkiye'nin 2023'e doğru tarihsel yürüyüşünde, mutlu birey ve güçlü ailelerden oluşan müreffeh bir toplum için, zamanın ruhunu yakalayan, değişimi yönetebilen ve buna yönelik dönüşümü gerçekleştiren bakanlığımızın geliştirdiği sosyal riskleri önleyici sosyal politikaları uygulayan bir teşkilat olmak" dedi.

Erzurum'da özel halk otobüslerine destek sağlandığını da belirten Ekinci, "Erzurum'da ücretsiz seyahat kapsamında yolcu taşıyan özel halk otobüslerine Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından gelir desteği sağlanıyor. Erzurum'daki halk otobüslerine Şubat 2015 tarihinden itibaren yaptıkları hizmetler kapsamında 1 milyon 119 bin 750 TL'lik ödenek aktarıldı" dedi.

Ekinci ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Karaaslan ve beraberindekilere teşekkür etti.

Karaaslan ise Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nün önemli çalışmalara gündemde olan bir kurum olduğunu belirterek, kurumun başarılı çalışmalara imza attığını söyledi.

Hükümetin sosyal hizmetler konusunda önemli politikalar ürettiğini belirten Karaaslan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın sosyal hizmet anlamında hizmet üreten kurumların başında yer aldığını ifade etti.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim