• BIST 9645.02
  • Altın 2414.795
  • Dolar 32.593
  • Euro 34.7657
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 27 °C

AK Parti İl Başkanlığına Atanan Ercik Mazbatasını Aldı

AK Parti İl Başkanlığına Atanan Ercik Mazbatasını Aldı
AK Parti Mersin İl Başkanlığı'na atanan Cesim Ercik, iyi bir teşkilat kurup Mersin'e hizmet etmeye çalışacağını belirterek, "Tüm teşkilatlar olarak...

AK Parti Mersin İl Başkanlığı'na atanan Cesim Ercik, iyi bir teşkilat kurup Mersin'e hizmet etmeye çalışacağını belirterek, "Tüm teşkilatlar olarak birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde en yüksek başarıyı elde etmek için hep birlikte gayret göstereceğiz" dedi.

AK Parti Genel Merkezi tarafından yapılan istişareler ve temayül sonrasında, Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun onayı ile AK Parti Mersin İl Başkanlığına atanan Cesim Ercik, mazbatasını Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş'ın elinden aldı. Akdeniz İlçe Başkanlığı görevini yürütürken İl Başkanlığına atanan Ercik, yaptığı yazılı açıklamada, böyle önemli bir göreve layık görülmesinden dolayı büyük bir mutluluk yaşadığını kaydetti. Büyük bir yükün altına girdiğini dile getiren İl Başkanı Ercik, "Sayın Genel Başkanımız bize bu onurlu görevi layık gördü. İyi bir teşkilat kurup, Mersinimize hizmet etmeye çalışacağız. Mersin için güzel hizmetler yapacağız. İnşallah Allah bizi muvaffak eder. Büyük bir yükün altına girdiğimizin idraki ile "haydi bismillah" deyip vazifeyi devraldık. Çalışma arkadaşlarımızla birlikte geceli gündüzlü samimi, kararlı ve dirayetli bir şekilde inşallah mücadelemize devam edeceğiz. Tüm teşkilatlar olarak birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde en yüksek başarıyı elde etmek için hep birlikte gayret göstereceğiz" ifadelerini kullandı.

"BAŞBAKAN YARDIMCIMIZ SAYIN ELVAN MERSİN İÇİN BÜYÜK ŞANSTIR"

Mersin'in en büyük şansının Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Mersin Milletvekili Lütfi Elvan olduğunu vurgulayan Ercik, şöyle devam etti: "Başbakanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu, Mersin'e verdiği önemi 1 Kasım seçimlerinin ardından Reformlardan Sorumlu Başbakan Yardımcısı olarak kabinede yer verdiği Sayın Milletvekilimiz Lütfi Elvan'ı Mersin listesine koyarak göstermişti. Mersin için Sayın Başbakan Yardımcımız Lütfi Elvan Beyefendi büyük bir şanstır. İl Başkanı olarak böyle bir değer ile çalışıyor olmak benim için de ayrı bir gururdur. Sayın Başbakan Yardımcımız Lütfi Elvan'ın önderliğinde, diğer Mersin milletvekillerimiz ve teşkilatlarımızla birlikte Türkiye'nin 2023 hedeflerine ulaşmasında Mersin ayağını başarıyla zirveye taşıyacağımıza canı gönülden inanıyorum. Bu yolda tüm AK Parti ailesinin Allah yar ve yardımcısı olsun."

Yarın, yoğun bir programla görevine başlayacak olan Ercik, Başbakan Yardımcısı Elvan ile Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu'nu Mersin'de ağırlayacak.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim