• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 16 °C

AK Parti İl Başkanı Yurdunuseven, Ankara Saldırısını Kınadı

AK Parti İl Başkanı Yurdunuseven, Ankara Saldırısını Kınadı
AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, hain terör örgütünün çirkin yüzünü bir kez daha gösterdiğini söyleyerek, "Hainlerin yaptığı...

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, hain terör örgütünün çirkin yüzünü bir kez daha gösterdiğini söyleyerek, "Hainlerin yaptığı yanlarına kar kalmayacak. Ankara'da ve Diyarbakır'da yapılan saldırıları kınıyoruz. Birliğimizi ve kardeşliğimizi bozmaya hainlerin gücü yetmeyecek. 78 milyon vatandaşımızla bir ve beraberiz. Terörün her türlüsünü lanetliyoruz" dedi.

Ankara ve Diyarbakır Lice'de askeri aracın geçişi esnasında meydana gelen patlamada hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet yaralılara acil şifalar dileyen İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, hainlerin emellerine ulaşamayacağını ifade etti. Türkiye Cumhuriyeti'nin birliğini ve kardeşliğini bozmaya kimsenin gücünün yetmeyeceğini söyleyen İl Başkanı Yurdunuseven, "Türkiye'yi bölmek için uğraş içinde olanların emellerine ulaşamayacaklar. Dün ve bu gün hainlerin güvenlik güçlerimize ve sivil halkımıza yönelik yaptığı saldırıları kınıyoruz. Ülkemizi, aziz milletimizi ve demokrasimizi hedef alan bu menfur saldırıyı gerçekleştirenler ve azmettirenler asla amaçlarına ulaşamayacaklar. Bütün terör örgütlerine karşı verdiğimiz haklı mücadelede asla geri adım atmayacağız" dedi.

"Terör ve şiddet karşısında 78 milyon vatandaşımızla bir ve beraberiz" diyerek yaşanan terör olaylarına büyük bir tepki gösteren İl Başkanı Yurdunuseven, terörle mücadelenin kararlılıkla süreceğine ifade etti. Yurdunuseven, "Ülkemizi, aziz milletimizi ve demokrasimizi hedef alan bu menfur saldırıyı gerçekleştirenler ve azmettirenler asla amaçlarına ulaşamayacaklar. Bütün terör örgütlerine karşı verdiğimiz haklı mücadelede asla geri adım atmayacağız. Bu menfur saldırıyı istismar ederek provokasyona yeltenecek şer odaklarına karşı yüce milletimizin engin ferasetine güveniyoruz. Türkiye Cumhuriyeti devleti hukuk ve adalet çizgisinden sapmadan, terör ve şiddete prim vermeden öncelikle kendi ulusal güvenliğini koruyacak insani değerleri herkes adına savunmaya devam edecektir" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim