• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 24 °C

AK Parti İl Başkanı Timurçin Saylar:

AK Parti İl Başkanı Timurçin Saylar:
AK Parti Karabük İl Başkanı Timurcin Saylar, Safranbolu İlçe Başkanlığına Ali Kaya'nın atanmasına ilişkin, düzenlediği basın toplantısında Kaya'ya...

AK Parti Karabük İl Başkanı Timurcin Saylar, Safranbolu İlçe Başkanlığına Ali Kaya'nın atanmasına ilişkin, düzenlediği basın toplantısında Kaya'ya görev yazını teslim etti.

Saylar, il başkanlığında, Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, Ali Kaya ve il yöneticilerinin de katılımıyla düzenlediği basın toplantısında, geçtikleri günlerde boşalan ilçe başkanlığı için 4 kişinin talip olduğunu söyledi.

Talip olan kişiler hakkında önce Safranbolu ilçe teşkilatında temayül yoklamasının yapıldığını, ardından kendisine ve Karabük milletvekillerine sorulduğunu kaydeden Saylar, "Bütün bunların ardından Genel Merkezimiz tarafından Ali Kaya arkadaşımız dün atandı. Safranbolu gibi önemli bir ilçeye genç bir kardeşimizin atanmasıyla çalışmalarımızın hızlanacağına inanıyorum. Genç arkadaşlarımızı partimize davet ediyorum. Herkese hayırlı olsun" dedi.

Projeler ve çalışmalar hakkında gazetecilerin sorularını da cevaplayan Saylar,"Şimdi boş laf, dedikodu üretme zamanı değildir. Şimdi hizmet verme zamanıdır. KARDEMİR, üniversite, Safranbolu ve Karabükspor bizim olmazsa olmazlarımız arasındadır. Bütün söylentileri bırakıp memleketimize hizmet edelim. KARDEMİR bizim gözbebeğimiz. Filyos limanı ile ilgili iki tane mahkeme kararı kalktı, sonuçlar bekleniyor. Bu yıl içerisinde alt yapı çalışmalarına başlanacaktır. Yine İsmetpaşa bölgesine yapılacak Eskipazar makine imalat organize sanayi bölgesi için çalışmalar yolunda gidiyor muhtemelen Mayıs gibi tabelayı dikeriz. Bartın yolu, Kardemir girişi ile ilgili karayolları çalışma içerisinde. Yine şehir içinde bulunan haddehanelerimizin yüzde 90'ı organizeden yer aldı ve önümüzdeki 10 yıl içerisinde şehir içinde sanayi kuruluşumuz kalmaz diye düşünüyoruz" diye kaydetti.

Gazetecilerin, Havaalanı ile ilgili sorularına ise Saylar, "Evet bu kentte havaalanı olmazsa olmaz. Burayı işlemeyen Çaycuma havaalanı ile karıştırmayın, Kastamonu havalananına ile eş tutmayın. Burada bir Safranbolu var hafta sonu gelen turistler var, KBÜ var, Karabükspor var bizim havalanımız karlı olur çalışır ancak öncelikle Havacılık MYO işi çözümlenmeli" dedi.

Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, da konuşmasında AK Parti'nin kurulduğu günden bu güne ilçede iktidar olduğunu hatırlatarak yeni atanan Ali Kaya'ya görevinde başarılar diledi.

Aksoy, İlçe başkanlığından istifa eden Ahmet Güneş'in kendisi hakkında talihsiz suçlamalarda bulunduğunu, Güneş'le 7 yıl sorunsuz bir şekilde çalıştıklarını da anımsattı.

Yeni İlçe Başkanı Ali Kaya ise yaptığı konuşmada, kendisini bu göreve layık gören tüm AK Parti Teşkilatlarına teşekkür ederek, "Bildiğiniz üzere bu göreve talip olan diğer arkadaşlarımızla birlikte genel merkezimizce mülakata tabi tutulduk ve mülakat sonrası bize görev verildi.Ben siyasete AK Parti ile başladım.AK Parti kişilerin değil dava partisidir.Bizler bu dava için mücadele verdik ve vermeye de devam edeceğiz.Bu partide gençlere siyaset yapma hakkı verilmiştir.Seçimlerde Ahmet Güneş ağabeyimizle birlikte görev yaptık.Kendisine verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum.Bundan sonra Safranbolu belediyemizle uyumlu bir çalışma gayreti içinde olacağız.Safranbolu belediye başkanımız önemli hizmetler vermiş vermeye de devam etmektedir.Bizlerde bu hizmetler verilirken köprü vazifesi göreceğiz" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim