• BIST 9079.97
  • Altın 2323.454
  • Dolar 32.3566
  • Euro 34.9396
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

AK Parti İl Başkanı Özden:

AK Parti İl Başkanı Özden:
AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, kentte görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldiği toplantıda yaptığı açıklamasında, "Raylı...

AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, kentte görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldiği toplantıda yaptığı açıklamasında, "Raylı sistem aşağıdan giderse onun da üstünü kapatarak iki şeritli yol yapabilirsek trafiği rahatlatabilir miyiz düşüncesindeyiz. 11 kilometresini de Başbakanımız söz verdi" dedi.

AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen programda İl Başkan Hüseyin Cahit Özden, kentte görev yapan basın mensuplarıyla akşam yemeğinde bir araya gelerek sohbet etti. İlde yapılan çalışmalar hakkında basın mensuplarını bilgilendiren Özden, soruları da cevapladı. Özden programda yaptığı konuşmada, "Sizleri ziyaret edecektik. Fakat bu ziyaretlerde tek tek dolaşacağımıza başkanımızın organizasyonunda beraber oturalım, sohbet edelim diye düşündük. Sizler de geldiniz, hepinize teşekkür ederim. Arka arkaya 3 seçim atlattık. 3 seçim boyunca sizler de bizler gibi koştunuz. Bizi takip ettiğiniz için teşekkür ediyorum. Sizlerle beraber olmak istedik, burada buluşmamızın sebebi bu" şeklinde konuştu.

"KIRIKKALE-ANKARA ARASI GEÇİLİRSE HIZLI TREN KAYSERİ'YE DE GELİR"

Basın mensuplarının hızlı tren projesinin son durumunu sorması üzerine Özden, "Benim anladığım şu, Kırıkkale-Ankara arası geçilirse hızlı tren olarak öbür taraflar biter, gider. Kayseri de bağlanır, Sivas da bağlanır. O arada herhalde nasıl geçeceği uğraşılıyor" şeklinde konuştu. Kentteki tramvay hattının yeraltına alınması konusuna da değinen AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, "Bizim Başbakanımızla düşündüğümüz şey başka. Eğer Sivas Caddesi'nden geçen yeri alta, metro gibi değil, şöyle tarif edeyim üstünü kapattık alttan tramvay geçti, üstü yol oldu. Raylı sistem aşağıdan giderse onun da üstünü kapatarak iki şeritli yol yapabilirsek trafiği rahatlatabilir miyiz düşüncesindeyiz. 11 kilometresini de Başbakanımız söz verdi" ifadelerini kullandı.

Programa Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ ve kentte görev yapan ulusal ve yerel yayın yapan basın mensupları katıldı.

AK Parti İl Başkanı Özden:

AK Parti İl Başkanı Özden:

AK Parti İl Başkanı Özden:

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim