• BIST 9057.97
  • Altın 2293.771
  • Dolar 32.3117
  • Euro 35.128
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

AK Parti İl Başkanı Köse,"2019 seçimlerini hep birlikte atlatacağız”

AK Parti İl Başkanı Köse,"2019 seçimlerini hep birlikte atlatacağız”
Yozgat'ın AK Parti 6'ncı Olağan Kongresi'nin ardından 2019 seçimlerine yöneldiklerini belirten AK Parti İl Başkanı Celal Köse il, ilçe teşkilatı ve...

Yozgat'ın AK Parti 6'ncı Olağan Kongresi'nin ardından 2019 seçimlerine yöneldiklerini belirten AK Parti İl Başkanı Celal Köse il, ilçe teşkilatı ve yönetim kurulu ile birlikte seçim sürecini başarılı bir şekilde atlatacaklarını söyledi.

AK Parti 6'ncı Olağan Yozgat İl Kongresi'nin ardından AK Parti İl Başkanı Celal Köse ve il yönetim kurulu, kahvaltıda basın mensuplarıyla bir araya geldi. Konuşmasına Zeytin Dalı Operasyonu adı altında düzenlenen Afrin operasyonuyla başlayan Köse,"Türkiye'nin Suriye ile olan tarihsel-dinsel bağını kimse koparamayacak. Arap coğrafyasıyla olan bağımızı kimsenin koparmasına izin vermeyeceğiz." dedi.

2017 yılının Ağustos ayında Yozgat İl Başkanlığına atamasının olduğunu söyleyen Köse,"O günden bu yana ilçe teşkilatlarımızı oluşturduk ve kongrelerimizi yaptık. 14 Ocak Pazar günü Cumhurbaşkanımızın katılımıyla il kongremizi gerçekleştirdik. Kongreden Cumhurbaşkanımız gayet memnun ayrıldı. Güzel bir kongre gerçekleştirdik. Kongremizi yaptık ama artık iş bundan sonra başlıyor. Önümüzde 2019 seçimleri var. İnşallah seçilmiş teşkilatımızla, belediye başkanımız, ilçe başkanımız ve teşkilatımızın değerli üyeleriyle bundan sonraki süreci hep birlikte başarılı bir şekilde atlatacağız." şeklinde konuştu.

AK Parti Yozgat İl teşkilatının il başkanı ile birlikte yönetimin 30 kişiden oluştuğunu ve yönetimde 9 kadın üyenin bulunduğunu belirten Köse,"İnşallah bu arkadaşlarımızla, yönetimimizle birlikte Yozgat'ta çıtayı yukarılara çıkaracağız. Bu sayede hem Yozgat hem AK Parti hem de milletimiz kazanacak" ifadelerinde bulundu.

Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan ise,"Çok zorlu bir sürece girdik. Önümüzde 3 tane seçim var. Bu seçimi teşkilatımızla birlikte gerçekleştireceğiz. Bu seçimlerin ne kadar önemli olduğunu da hepimiz biliyoruz. Hep birlikte Türkiye'mizin aydınlık geleceği olarak, AK Parti'nin birer neferi olarak hep birlikte mücadelemizi devam ettireceğiz. İnşallah AK partimizi hep birlikte büyük bir başarıya taşıyacağız. Türkiye'nin buna her zamankinden ihtiyacı var" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim