• BIST 9524.59
  • Altın 2503.102
  • Dolar 32.5844
  • Euro 34.5241
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 15 °C

AK Parti İl Başkanı Keskin “Biz Şov Yapmıyoruz, İcraat Yapıyoruz”

AK Parti İl Başkanı Keskin “Biz Şov Yapmıyoruz, İcraat Yapıyoruz”
AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, son günlerde Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş üzerinden yapılan karalama kampanyalarının asıl hedefinin...

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, son günlerde Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş üzerinden yapılan karalama kampanyalarının asıl hedefinin 13 yıldır zaferler kazanan AK Parti Teşkilatları olduğunu kaydetti.

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, parti il binasında basın açıklaması yaparak son günlerde yerel ve ulusal basında başlatılan karalama kampanyasının Düzce'ye zarar verdiğini belirtti. Parti il binasında gerçekleştirilen basın toplantısına AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, yönetim kurulu üyeleri, Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Murat Caymaz, Belediye Meclis üyeleri, İGM üyeleri, Gençlik ve Kadın Kolları üyeleri, İlçe Teşkilatları ve Belediye Başkanları katıldı. 1 Kasım seçimlerinde Düzcelilerin yüzde 71'lik oy teveccühünün bazı kesimleri hayal kırıklığına uğrattığına dikkat çeken Keskin, "Başarımızı gölgeleme telaşı ile akıl almaz manipülasyonlara yöneliyorlar. Ancak biz çalışmalarımıza devam ediyoruz. Son günlerde yürütülmekte olan bu planlı operasyonlar, görünürde Sayın Belediye Başkanımız Mehmet Keleş üzerinden yürütülen fakat hedefinde AK Parti'yi karalama, yıpratma ve hizmetlerini engelleme amacı güden planlı çalışmalardır. AK Partinin iktidar olduğu 2002 yılından bu yana bu tür manipülasyonların rutin hale geldiğini görmekteyiz. Bu mesnetsiz, anlamsız ve çamur at izi kalsın düşüncesi ile yapılan bu tür oyunları, aziz milletimizin basiretine ve ferasetine havale ediyorum" dedi.

OMUZLARIMIZDA YÜZDE 71'İN YÜKÜ VAR

AK Parti Belediyelerinin yapmış olduğu hizmetlerin vatandaşların gönlünde taht kurduğunu belirten İl Başkanı Hikmet Keskin, "Sayın Mehmet Keleş'in yaptığı ve yapmaya çalıştığı hizmetler aşikardır. Hemşehrilerimiz de bunun neticesinde 7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinde yüzde 61 ve yüzde 71 gibi oy oranıyla AK Partiyi her zaman olduğu gibi Düzce'de büyük destek vererek omuzlarımıza yük vermişlerdir" diye konuştu.

AK Partinin ve belediyelerinin başarılarını hazmedemeyenlerin milletin desteğini kendi arkalarına alma çalışmaları ile AK Partinin hizmetlerini engellemeye çalıştıklarına dikkat çeken AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, "Sosyal medya üzerinden ucuz oyunlarla şahsiyet cellatlığına soyunmaktadırlar. Yaptığımız her türlü hizmet sizler içindir. Katı atık düzenli depolama tesisleri de sizlere hizmet etmek amacı ile yapılmış 16 Milyon TL'lik bir yatırımdır. Mahkeme süreci devam etmektedir. Hukuk neye karar verirse buna uyulacağından kimsenin şüphesi olmasın. Kimsenin provokasyonlarına gelmeden aklıselim ile bu süreci beklemek en akılcı yoldur. Bizler, hem teşkilatlar olarak, hem de AK Parti Belediyeleri olarak, milletimize hizmet konusundaki azmimizi, hiç kaybetmeden çalışmalara devam edeceğimizi bilmenizi isterim" şeklinde konuştu.

Ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Katı Atık düzenli depolama tesisi ile ilgili hukuk sürecini bekleyeceklerini belirterek, "Mahkemenin vereceği karara uyacağız. Ancak bu sorun sadece Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş'in alanına girmiyor. Tüm Düzce'yi ve belediyeleri ilgilendiren bir konudur. Ancak biz belediye başkanlarımızla sürekli bir araya gelerek istişarelerde bulunuyoruz" dedi.

Kılıçdaroğlu'nun Düzce'ye geldiği tarih öncesinde Ankara'da Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İSKİ, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ile görüştüklerini kaydeden Keskin, " Biz çözüm odaklı çalışıyoruz. Provokasyonlara alet olmayan vatandaşlarımızla görüşüyoruz. Görüştüğümüz vatandaşlarımızın dertleri oradaki tesis ile ilgilidir. Oradaki vatandaşlarımız da bize çok büyük destek olmuşlardır. Onların sorunlarına çözüm bulmak da bizim görevimizdir. Onların taleplerini dikkate almadığımızı her zaman belirttik. Bizim işimiz şovla değil icraatladır" diye konuştu.

106 MİLYON TL YATIRIM GETİRDİK

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, bazı kesimlerin şov peşinde koşarken Düzce'ye 106 Milyon TL alt yapı yatırımını kazandırdıklarını kaydederek, "Geçtiğimiz Çarşamba günü İSKİ, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız ile görüştük. Belediye Başkanlarımızın yararlı bilgilerini Milletvekillerimizle birlikte gerekli yerlere ilettik. Böylece Düzce'nin tüm ilçe ve köylerinin alt yapı ve arıtma tesisleri için 106 Milyon TL yatırımı kazandırdık. 2016 yılının sonuna kadar bu çalışmalar sona erileceğinin sözünü aldık" şeklinde konuştu.

"KARALAMA KAMPANYALARINI ALIŞKINIZ"

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş'e yönelik başlatılan araba karalama kampanyasının aynısının Diyanet İşleri Başkanına ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Külliye üzerinden de yapıldığını kaydeden Keskin, "Biz bu karalama kampanyalarına alışkınız. Sayın Keleş de temsil makamındadır. Ancak şunu belirtmek isterim. Temsil makamında olanların araçları ya da başka yapıları kamuya aittir. Temsil görevleri bittiğinde bu araçları yanlarında götürmeyeceklerdir. O yüzden biz icraata bakarız. 13 yıldır vatandaşlarımız icraatlarımıza bakıyor. Bizi karalamak isteyenler vatandaşlarımızın neden kendilerine oy vermediklerini düşünmeliler. Bu tabloyu hiçbir zaman bozamayacaklar. Çünkü biz hizmetkar olmaya geldik" diye konuştu.

AK Parti İl Başkanı Keskin “Biz Şov Yapmıyoruz, İcraat Yapıyoruz”

AK Parti İl Başkanı Keskin “Biz Şov Yapmıyoruz, İcraat Yapıyoruz”

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim