• BIST 9645.02
  • Altın 2416.205
  • Dolar 32.5833
  • Euro 34.8133
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 27 °C

AK Parti İl Başkanı İstifacılara Seslendi

AK Parti İl Başkanı İstifacılara Seslendi
AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan, Büyükşehir Meclisi'nden istifa eden üyelere çağrıda bulundu.

AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan, Büyükşehir Meclisi'nden istifa eden üyelere çağrıda bulundu. Gürcan, "İstifa eden meclis üyelerimiz bizim kardeşlerimizdir. AK Parti için büyük emek sarfetmişlerdir. Kapımız kendilerine her zaman açıktır" ifadelerini kullandı.

AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan, AK Parti Manisa Büyükşehir Belediyesi Meclis üyeliğinden istifa ederek bağımsız sıralarına oturan, Orkun Şıktaşlı, Hüseyin Akkurt ve Cihan Sarı ile sıcak temaslarda bulundu. Başkan Gürcan, istifa eden meclis üyelerine çağrıda bulunarak, "Kırgınlıklarını en kısa zamanda gidereceğiz, bu arkadaşlarımız partimize geri dönmeli" şeklinde konuştu.

FİKİRLERİNE SAYGI DUYUYORUZ

Geçtiğimiz günlerde Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi'nin istifa konusuyla ilgili yaptığı açıklamaya, AK Parti ve Büyükşehir Belediye Meclis grubu olarak katılmadıkları belirten Başkan Gürcan, "Sayın Çerçi'nin fikirlerine saygı duyuyoruz. Kendisinin verdiği beyanat bu şekildedir. Fakat biz AK Parti İl Başkanlığı ve grubumuz olarak bu şekilde düşünmüyoruz" dedi.

KUCAKLAMAYA HAZIRIZ

Her siyasi parti içerisinde olduğu gibi AK Parti içerisinde de buna benzer olayların yaşandığını kaydeden Başkan Gürcan, "AK Parti büyük ve herkesi kucaklayan bir partidir. Partimiz içerisinde belki yanlış anlaşılmalardan, belki de başka sıkıntılardan dolayı kırgınlıklar olabiliyor. Ama bizlere düşen ve diğer partilerden ayrı kılan özelliğimiz, birbirimize sımsıkı kenetlenmemizdir. Meclis üyeliğinden istifa eden bu arkadaşlarımızın kırgınlıkları en kısa zamanda giderilecektir. AK Parti grubu olarak bu arkadaşlarımızın bizlerle yola devam etmelerini istiyoruz. Düşüncemiz bu yöndedir. Çünkü, istifa ederek bağımsız sıralarına oturan bu arkadaşlarımızın partimiz üzerinde çok emekleri vardır" ifadelerini kullandı.

SİYASETTE KÜSLÜK OLMAZ

AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan açıklamasını şöyle tamamladı: "Bizim kimseyle bir küslüğümüz söz konusu değildir. Düşmanlarımız sevinmesin. Meclis üyemiz Hüseyin Akkurt MHP'ye geçeceğine yönelik bir açıklamada bulunmuştu. Bunu duygusallığın yoğun olduğu ve kırgınlığın taze olduğu bir anda söylemiş olsa gerek. Çünkü Hüseyin kardeşimiz de partimizin helal oylarıyla seçilerek, meclis üyeliği görevine laik görülmüştür. Biz AK Parti grubu olarak, arkadaşlarımızın partimize geri döneceğine inanıyoruz. Kırgınlıktır bu geçer. Ne gerekiyorsa yapacağız. Küslükten bir netice alamayız. İstifa eden arkadaşlarımızla görüşmelerimiz devam ediyor."

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim