• BIST 9450.8
  • Altın 2494.844
  • Dolar 32.5924
  • Euro 34.7836
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 20 °C

AK Parti İl Başkanı Ercik’ten Mersinlilere Teşekkür

AK Parti İl Başkanı Ercik’ten Mersinlilere Teşekkür
AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, Yatırımlardan Sorumlu Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Mersin Milletvekili Lütfi Elvan ile Orman ve Su İşleri...

AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, Yatırımlardan Sorumlu Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Mersin Milletvekili Lütfi Elvan ile Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nu, Mersin ziyaretlerinde yalnız bırakmayan Mersinlilere teşekkür etti.

İl Başkanı Ercik, yazılı bir açıklama yaparak, Başbakan Yardımcısı Elvan ile Bakan Eroğlu'nun, geçtiğimiz hafta sonunda Mersin'e yaptıkları ziyareti değerlendirdi. Açıklamasında, "İlimize teşrif eden devlet büyüklerimizi ağırlayan kentimizde bayram havası esti" diyen Ercik, partili-partisiz tüm halkın Elvan ve Eroğlu'nu karşılamanın heyecanını yaşadığını kaydederek, "Sayın Başbakan Yardımcımızı ve Bakanımızı yalnız bırakmayan hemşehrilerimize teşekkür ederim" dedi.

Elvan ve Eroğlu'nun kente gelmesinin önemine değinen Ercik, "İlimiz devletimizin büyüklerini sıklıkla ağırlayan bir kent oldu. 9 tesisin temel atma, 1 tesisinde açılışı için Başbakan Yardımcımız Lütfi Elvan ile Orman ve Su İşleri Bakanımız Veysel Eroğlu'nu ağırlayan Mersin, birçok kazanımı da sağladı. İlimize teşrif eden devlet büyüklerimiz, kentimizin hızla ilerlemesi için büyük müjdeler verdiler. Bunların yanında bakanlarımız da ilimizi her zaman destekliyor ve yalnız bırakmıyorlar. Bundan sonraki süreçte de kentimizin en güzel yerlere gelmesi ve sorunlarımızı anlatmak adına devlet büyüklerimizi ağırlamaya devam edeceğiz" ifadesini kullandı.

Elvan'ın, başta Mersin olmak üzere Türkiye için başarılı çalışmalara imza attığının altını çizen Ercik, şöyle devam etti: "Özellikle bölgemizde merakla beklenen projelerin hayata geçirilmesi noktasında Sayın Başbakan Yardımcımızın önemli bir misyon üstleneceğine inanıyorum. Başta Mersin olmak üzere Türkiye için başarılı çalışmalara imza atacaktır. Mersin'in geleceği, hayalleri ile ilgili projeleri ortaya koyarak ilimizi çağdaş, dünyada marka olabilecek bir yer haline getirmeye hazırız."

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim