• BIST 9079.97
  • Altın 2305.159
  • Dolar 32.3148
  • Euro 35.0942
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 23 °C

AK Parti İl Başkanı Ceyhan’dan Başkan Toltar’a Teşekkür Ziyareti

AK Parti İl Başkanı Ceyhan’dan Başkan Toltar’a Teşekkür Ziyareti
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, İl Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte AK Parti Dilovası İlçe Teşkilatını ve Dilovası Belediye Başkanlığını...

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, İl Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte AK Parti Dilovası İlçe Teşkilatını ve Dilovası Belediye Başkanlığını ziyaret etti.

AK Parti İl Başkanı Ceyhan, Başkan Tolar'a yaptığı gayretli çalışmalardan dolayı teşekkür etti. İl Başkanı Ceyhan'ın ilçedeki ziyaretlerine Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, İlçe Başkanı Osman Akbulut, il ve ilçe yöneticileri de eşlik etti.

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan'ın belediyeyi ziyaretinde Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ilçede yapılan yatırım ve çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunarak bir de sunum gerçekleştirildi.

Belediye Toplantı salonunda yapılan ve hizmetlerin değerlendirilmesi ve koordinasyonu hakkındaki sunuma belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, AK Parti il yöneticileri ve AK Parti ilçe yöneticileri de katıldı.

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, il yönetim kurulu üyeleriyle gerçekleştirdiği ziyaretlerde 2016 yılında ilçe başkanlıkları ile belediye başkanlıkların hazırladığı ve hayata geçirilmesi gündemde olan hizmetleri değerlendirdi. Yapılan çalışma ve hizmet planları ile yapılması gündemde olan çalışmaları ele aldındı.

Gerçekleşen ziyaretler sonrası gündemi değerlendiren İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, " Her zaman söyledim yine söylüyorum, amacımız halkımıza, milletimize hizmet etmektir. Dilovası Belediye Başkanımız Ali Toltar'ın yaptığı gayretli çalışmalarla ilçede önemli projeleri gerçekleştiriyor. İlçe teşkilatımızla koordineli çalışmalar burada meyvesini veriyor. Bugüne kadar AK Parti hizmette sınır tanımadı. AK Partili belediyelerimiz şehirlerimiz en iyi hizmetler ile gelişmektedir. Dilovası her yönüyle gelişmiş ve gelişmeye devam etmektedir. 2016 yılında Belediye Başkanımız Ali Toltar'ın gayretli çalışmalarıyla Dilovası daha da hizmete alacaktır"dedi.

Daha sonra ilçe genelinde yapılan bir çok çalışma noktası Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Belediye Başkanı Ali Toltar, İlçe Başkanı Osman Akbulut ve yöneticiler gezerek bilgiler aldılar.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim