• BIST 9681.39
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 24 °C

AK Parti İl Başkanı Bekiroğlu, Gençlerle Buluştu

AK Parti İl Başkanı Bekiroğlu, Gençlerle Buluştu
AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu, AK Partili gençlerle buluştu.

AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu, AK Partili gençlerle buluştu.

AK Parti'nin vizyon ve misyon sahibi kişilerin oluşturduğu Türkiye'nin en büyük ailesi olduğunu dile getiren AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, AK Parti'nin en önemli omurgasını oluşturan gençlik kollarının da bu misyon ve vizyona sahip gençlerden oluştuğunu dile getirdi.

AK Parti'nin siyasi bir parti olmanın yanı sıra Türkiye'nin en büyük bir sivil toplum kuruluşu olduğunu dile getiren Bekiroğlu, "O nedenle bizler burada sivil toplum örgütü temsilcisi olarak bulunuyoruz. Hal böyle olunca da görevimiz sadece siyaset yapmak, siyaset üretmek değil aynı zamanda da kendimize çevremize ve partimize faydası olduğunu düşündüğümüz faaliyetlerde bulunmaktır. Bu yapılan çalışmalarda partimizin misyonudur. Bu doğrultuda hareket etmeye ve çalışmalarımızı bu bağlamda yürütme devam edeceğiz" dedi.

Her zaman gençlerin yanında olduklarını dile getiren Bekiroğlu, " Bizler annelerimizden, babalarımızdan, büyüklerimizden aldığımız terbiyeyle yani örf anane ve kültürümüzü yaşatan bir gençliğiz. Millî ve manevi değerlerine sahip çıkan bir gençliğiz. Sizlerinde bizler gibi bu terbiyeyi aldığınızı biliyoruz.İl Başkanı ve yönetim kurulu üyelerimizle birlikte her zaman sizlerin yanındayız.

Partimizin tüzüğüne göre yapılan her faaliyetin yanındayız. Sizlerde bu bilince sahip olan gençlersiniz ve çalışmalarınızı bu şekilde devam ettiriyorsunuz. Üniversite yıllarında sizler gibi üniversite temsilciliği yaptım. Bizlerin o zamanlarda yaptığı gibi partimizde sizlerin de kitap okuma günleri, dini sohbetler, konferans, panel gibi etkinlikler düzenlediğinizi yakinen biliyoruz.

Bu tarz organizasyonların faydalarını görüyoruz. Gençlerimizi zararlı alışkanlıklardan uzaklaşmasına vesile oluyoruz. Bundan da mutlu oluyoruz" ifadelerini kullandı.

AK Parti İl Başkanı Bekiroğlu, Gençlerle Buluştu

AK Parti İl Başkanı Bekiroğlu, Gençlerle Buluştu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim