• BIST 9145.67
  • Altın 2324.383
  • Dolar 32.358
  • Euro 34.9476
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

AK Parti İl Başkanı Arat, STK Temsilcileriyle Buluştu

AK Parti İl Başkanı Arat, STK Temsilcileriyle Buluştu
AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat, Konya Sivil Toplum Kuruluşları'nın başkan ve temsilcileri ile bir araya geldi.

AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat, Konya Sivil Toplum Kuruluşları'nın başkan ve temsilcileri ile bir araya geldi.

Selçuklu Belediyesi Ahmet Keleşoğlu Kültür Merkezi'nde yapılan programa, AK Parti Konya il Başkanı Musa Arat, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, AK Parti İl Yürütme Kurulu üyeleri ile Konya'da faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının başkan ve temsilcileri katıldı.

"TOPLUMU HAYIRLI YÖNLENDİRMEDE SİZLERİN TAVSİYELERİNİZİ İSTİYORUZ"

Programda konuşan AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat, teşkilatların her türlü çalışmalarında sivil toplum kuruluşlarından faydalanacakları çok şeyin olduğunu, bunun için bir arada olduklarını kaydetti. Arat, "7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinde büyük desteğinizi gördük. Bundan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ömrümüzün sonuna kadar Cenab-ı Hakkın bize yüklediği kulluk göreviyle birlikte, toplumu hayırlı yönlere sizlerle yönlendirmeyi ve bu konudaki önerilerinizi dinlemek istiyoruz" dedi.

"SİVİL TOPLUM ÇALIŞMALARINA DİKKATLE DEVAM ETMEK GEREKİYOR"

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek de, değişen toplum yapısına ayak uydurmak gerektiğine vurgu yaptığı konuşmasında şunları dile getirdi: "Sivil toplum çalışmalarını hiç zayıflatmadan devam ettirmek gerekiyor. Çünkü bu yeniden diriliş dönemlerinde işler çok kolay değil aslında. Günlük başarılar ve anlık sonuçlarla hareket etmemek gerekiyor."

"AMACIMIZ KONYA'DA BERABER ÇALIŞMA KÜLTÜRÜNÜ SAĞLAMAK"

Buluşma dolayısıyla AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat'a teşekkür ederek söze başlayan Konya Sivil Toplum Kuruluşları İcra Heyeti Başkanı Muhsin Görgülügil ise, derneklerin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Görgülügil, "Amacımız, Konya'daki sivil toplum kuruluşlarının beraber çalışmasını sağlamak. Bu anlamda gençlik çalışması yapan derneklerle bir çalıştay düzenleyeceğiz" dedi. Görgülügil, bu yıl düzenlenecek ufuk turu toplantısının Kosova'da yapılacağını belirtti.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim