• BIST 9548.09
  • Altın 2503.624
  • Dolar 32.4874
  • Euro 34.52
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 23 °C

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Yalçınalp’ten CHP İl Başkanı Güngör’e Tavsiye

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Yalçınalp’ten CHP İl Başkanı Güngör’e Tavsiye
AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı ve Tanıtım Medya Başkanı Arzu Yalçınalp, CHP Trabzon İl Başkanı Turgay Güngör'e cevaben yazılı açıklama...

AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı ve Tanıtım Medya Başkanı Arzu Yalçınalp, CHP Trabzon İl Başkanı Turgay Güngör'e cevaben yazılı açıklama yaptı.

Güngör'e öncelikle tavsiyeden bulunan Yalçınalp, "Sayın Güngör, laf olsun torba dolsun diyerek, dedikodu üretme amaçlı ve siyasi nezaketsizlik adına boy göstermek için basın toplantısı veya basın açıklaması yapmaktan vazgeçmelidir. Kıymetli basın mensuplarımızın da vaktini bu vesileyle çalmamış olacaktır. AK Parti Trabzon teşkilatları olarak bizler basın toplantısı veya açıklaması yaparken kamuoyunun yararına olan hizmetleri bilgilendirmek için ve icraatlarımızı anlatmak için basın toplantısı yapıyoruz. Toplantılarımızda her birini tek tek anlatamıyoruz ki bu yüzden kitapçıklar yaparak basın mensuplarımızı bilgilendiriyoruz" dedi.

Terör örgütü PKK ve onun siyasi uzantısı olan HDP'yle CHP'nin ne şekilde iş birliği yaptığını milletin gayet iyi bildiğini hatırlatan Yalçınalp, "Hangi CHP'li vekil teröristlerin cenazesine gitmiş, hangi CHP'li vekil onların sözcülüğüne soyunmuş ve hangi CHP'li yönetici terör örgütüne destek veren oluşumların içinde olmuş biz de Güngör de gayet iyi bilmektedir. En iyi şekilde de milletimiz bilmektedir ve bunun hesabını hem sandıkta hem sokakta hem de toplumsal mecralarda sormaktadır. O yüzden Sayın Güngör bu konularda açıklama yaparken bin kez düşünmelidir. Biz dayanaksız, biz belgesiz ve milletimizle hasbihal içinde olmadan adım da atmayız açıklama da yapmayız" şeklinde konuştu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, İl Başkanı Haydar Revi, Milletvekilleri, Belediye Başkanları ve İlçe Başkanlarıyla Trabzon'a hizmet için gayret içinde olduklarını belirten Yalçınalp, "İl Başkanımız geçtiğimiz gün Kalkınma Mahallesinde vatandaşlarımızla bir araya geldiğinde ne demişti "Bizim derdimiz millete hizmet" işte Sayın Güngör bunu hazmedemiyor. Bakanımızla, Vekillerimizle ve Başkanlarımızla biz gece demiyor gündüz demiyor, hemşehrilerimize hizmet için can hıraş çalışıyoruz. Dedikodu değil iş üretiyoruz, şovmenlik değil siyaset yapıyoruz ve bizim siyasetimizin esasında millete hizmet vardır. O yüzden de bu millet 14 yıldır AK Parti'yi iktidar yapmakta ve siz bize hizmete devam edin demektedir. Bunları Sayın Güngör'ün ve teşkilatlarının unutmamasını temenni ediyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim