• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 15 °C

AK Parti Heyetinden Hasköy İlçesine Ziyaret

AK Parti Heyetinden Hasköy İlçesine Ziyaret
AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, beraberindeki partililerle Hasköy ilçesinde çeşitli ziyaretlerde bulunarak toplantılara katıldı.

AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, beraberindeki partililerle Hasköy ilçesinde çeşitli ziyaretlerde bulunarak toplantılara katıldı.

AK Parti Hasköy İlçe Başkanlığı Aylık Genişletilmiş Danışma Meclisi Toplantısı'na AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, AK Parti İl Başkanı Namık Ergün, Hasköy İlçe Belediye Başkanı Mürsel Özen, Korkut İlçe Belediye Başkanı Haşim Arık, Yeşilova Belediye Başkanı İlhan Çiftçi, mahalle ve köy muhtarları ile çok sayıda partili katıldı. Toplantıda bir konuşma yapan AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, Hasköy ilçe halkının sağduyu bir insan profiline sahip olduğunu belirterek, ülkenin geleceği için her zaman sağlıklı kararlar aldığını söyledi. Muş ve Hasköy ilçesi denildiğinde başlarının dik olduğunu ve gurur duyduklarını ifade eden Şimşek, "Hakikaten her zaman sağduyulu insanlara sahip bir ilçe halkımız var. Hasköy sadece Muş üzerinde değil, Türkiye genelinde de hatta bizim parti genel merkezinde de her zaman tanınan ve bilinen, her zaman sağlıklı verilen sonuç ve kararlarla takdir gören bir ilçemizdir. Biz her zaman Muş ve Hasköy derken başımız dik durup söyleyebiliyoruz ki sürekli ülkesinin geleceğini şahsi menfaatinin üzerinde tutan bir ilçedir. Önce ülke, insan, huzur deyip sonra ben demiş. 7 Haziran ve 1 Kasım'daki Hasköy'ün tercihinin ülke geneli için ne kadar önemli olduğunu şimdi anlıyorum. Allah bu cemaatimizin, ilimizin, ilçemizin ve ülkemizin huzurunu bozmasın. Huzurun olmadığı yere ne hizmet gelir ne de bir şey olur" dedi.

"BİZ SÜREKLİ HALKIMIZIN İÇİNDEYİZ"

Göreve geldikleri günden itibaren sürekli halkın içinde olduklarını ve vatandaşların dertleri ile dertlendiklerini kaydeden AK Parti Muş İl Başkanı Namık Ergün de, "Bizim birinci görevimiz, asli görevimiz, il başkanlığı ve teşkilatçılık. Allah'a şükür göreve geldiğimiz günden bu yana teşkilatımızla, milletvekilimizle birlikte sahadayız. Şu anda milletvekilimizle, belediye başkanlarımızla, encümenlerimizle, ilçe belde başkanlarımızla birlikte hepimiz sahadayız" diye konuştu.

Her gün seçim varmış gibi çalıştıklarını ve yekvücut olarak halkın hizmetinde olduklarının altını çizen Ergün, "Bir bütün, bir vücut şeklinde hepinizin hizmetinizdeyiz, çalışıyoruz. Hasköy bizler için hakikaten bir nefes oldu. İnşallah hizmetler Hasköy'e daha çok gelecek. Hasköy'e öncelikli olarak bakmayı düşünüyoruz. Hasköy ilçemize daha sık gidip geleceğiz. Düzkışla beldesinde de bir büro açacağız. Beldelerimizde bürolar açmaya başlıyoruz, onlara yer tutuyoruz. Teşkilatlarımızı güçlendiriyoruz, kadın kolları ve gençlik kollarında düzenlemeler yapıyoruz. Bunları bitirdikten sonra da yine hep beraber sizin yanınızda olacağız" ifadelerini kullandı.

Hasköy Belediye Başkanı Mürsel Özen ise, "Gerçekten bugün Muş'a AK Parti'nin katmış olduğu vizyonun hepimiz farkındayız. Hükümet nezdinde belki bu 14 yıllık sürede AK Parti'yle beraber ilimizde merkezi hizmet nezdinde yeteri derecede olmasa da geçmişle karşılaştırdığımız zaman AK Parti'nin burada yapmış olduğu hizmetleri göz ardı edemeyiz. Bugün arzuladığımız 7 Haziran seçimlerinde olsun, 1 Kasım seçimlerinde olsun, Hasköy sandıkta kendine düşen cevabı vermiştir ve bundan sonra ki süreçte de Hasköy'ün beklentileri bu ilçeyi de bu bölge de bir vizyon, bir misyon sahibi haline getirmektir" dedi.

Hasköy ilçesinin yatırıma ve desteğe ihtiyacının olduğunu vurgulayan Özen, "AK Parti'nin 13 yıllık iktidarlık döneminde gelen giden milletvekillerimiz oldu. Biz, onların ilimize, memleketimize yapmış oldukları hizmetlerden dolayı hepsine şükranlarımızı arz ediyoruz. Bugün süreçte siz varsınız. Benim gönlüm arzular ki 2019 yılının sonunda görev süremin tamamlandığında ben isterim ki bu ilçenin her köşesinde, her bucağında Emin Şimşek'in bir eseri, bir ismi olsun. Bu beklentimiz vardır, bu beklentimizden de umutluyuz, bunları da bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Daha sonra soru cevap şeklinde devam eden toplantıdan sonra AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek ve beraberindeki heyet; esnaf, belediye ve kaymakamlık ziyaretlerinde bulunduktan sonra Hasköy ilçesinden ayrıldılar.

AK Parti Heyetinden Hasköy İlçesine Ziyaret

AK Parti Heyetinden Hasköy İlçesine Ziyaret

AK Parti Heyetinden Hasköy İlçesine Ziyaret

AK Parti Heyetinden Hasköy İlçesine Ziyaret

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim