• BIST 9008.98
  • Altın 2281.851
  • Dolar 32.3198
  • Euro 35.0518
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 20 °C

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, TBMM'de yaşanan kavgayı anlattı

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, TBMM'de yaşanan kavgayı anlattı
AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş TBMM’de basın toplantısı düzenledi. AK Partili Elitaş ‘Sebahat Tuncel ve Pervin Buldan’ın kendisini kürsüde taciz ettiğini, iki kadın vekilin kendi kendilerini darp ettiklerini söyledi

 İşte Elitaş’ın sözlerinden satır başları:

"Dün maalesef TBMM’de 3 siyasi parti birlikte ittifak yaparak bu paketi nasıl bu kanunu engelleriz şeklinde olağanüstü bir ittifak sağlamıştır. CHP paralel örgütün maşası haline gelmiş. MHP paralel örgütün taşeronu olmaya çalışıyor. Hem CHP hem de MHP HDP’nin vagonu haline dönmüştür. HDP dün iki siyasi partiyi vagonu yapıp TBMM’nin gündemini tıkamak istemiştir. Sandıktan değil sokaktan iktidar çıkarmak isteyenler dün TBMM’de terör estirmiştir. Maalesef Ak Parti grup önerisinin geçmemesi için 3 siyasi parti birlikte terör estirmiştir.

Ben kürsüde çalışırken 2 kadın milletvekili biri Sebahat Tuncel birisi Pervin Buldan, gelerek bana taciz uygulamışlardır. Beni kürsüden uzaklaştırmaya çalışmışlardır. Tamamen kamuoyunu aldatma amacıyla sanki kadın vekilleri kürsüden uzaklaştırmaya çalışan benmişim gibi göstermeye çalışmışlardır. İki parti üzülerek söylüyorum ki HDP’nin değirmenine su taşımışlardır.

Perşembe günü gündemimize kaldığımız yerden devam edeceğiz. Umarım bundan soran sakin bir ortam içinde bu yasasının çıkmasını engellemek için bütün haklarını kullanabilirler. Ama terör ve şiddeti kimse kullanamaz toplum ve kamuoyu onları mahkum eder. Aralıksız çalışma kararı aldık. Sadece 28 Şubat ve 1 Mart tarihinde temayül yoklama yapacağımız için çalışmayacağız.

“TUNCEL BENİ İTTİ BALUKEN YUMRUK SALLADI”

Sabahat Tuncel beni iteklemiştir. HDP Grup Başkanvekili İdris Baluken bana yumruk sallamıştır. HDP’liler bunu bir senaryo haline getirip 2 milletvekilini figüran olarak kullanmışlardır. İki vekili kürsüye gönderip sonra bana saldırmak istemişlerdir. Vekil arkadaşlarımız bunu engellemek için benim etrafımda toplanmışlardır.

“STENOLARIN SANDALYESİNİ BİZE ATMAK İSTEDİ”

Hüsamettin Zenederlioğlu stenoların sandalyesini üzerimize atmak istemiştir. Zeytinyağı gibi üste çıkmaya kalkmak istiyorlar.

“2 KADIN VEKİL KENDİ KENDİNİ DARP ETTİ”

Kadın milletvekilleri kendilerini darp etmişlerdir. Onlar fiili saldırı yapmışlardır. Anladığım akdarıyla bunlar kendilerine darp etmişlerdir. Hiçbir AK Partili milletvekili özellikle kadınlara dokunmayı kendilerine yakıştıramazlar.

“MUSA ÇAM’IN AYAĞI TAKILDI VE DÜŞTÜ”

Sayın Musa Çam geçmiş olsun diyorum. O arbede sırasında ayakları oradaki mermere takıldı ve düştü. Hiçbir AK Partili vekilin ona bir saldırısı yoktur."

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim