• BIST 8745.7
  • Altın 2240.672
  • Dolar 32.3333
  • Euro 35.1603
  • İstanbul 10 °C
  • Ankara 5 °C
  • İzmir 10 °C

AK Parti Genel Sekreteri Abdülhamit Gül:

AK Parti Genel Sekreteri Abdülhamit Gül:
AK Parti Genel Sekreteri ve Gaziantep Milletvekili Abdülhamit Gül, "16 Nisan'da sandıkların bereketlenmesi lazım. Sandıklardan da güçlü bir "evet" çıkması...

AK Parti Genel Sekreteri ve Gaziantep Milletvekili Abdülhamit Gül, "16 Nisan'da sandıkların bereketlenmesi lazım. Sandıklardan da güçlü bir "evet" çıkması lazım" dedi.

Gaziantep'te Bireysel Sulama Projeleri Desteği kırsal yatırımları imza ve sertifika töreni düzenlendi. Törende 2017 yılı basınçlı sulama hibe başvurusu kabul edilen 407 yatırımcıyı temsilen 10 hibe sözleşmesi imzalandı.

Şehitkamil Kültür Merkezinde gerçekleştirilen törene Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, AK Parti Genel Sekreteri ve Gaziantep Milletvekili Abdülhamit Gül, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Mehmet Karayılan, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Tarım Reformu Genel Müdür Vekili Muhammed Adak,Sivil Toplum Kuruluşları,Ziraat Odaları üyeler ve çiftçiler katıldı.

"16 Nisan'da sandıkların bereketlenmesi lazım"

AK Parti Genel Sekreteri Abdülhamit Gül, Bereketli toprakların zamanla daha da bereketli olacağını belirtti. Gül, "İnşallah güçlü hükümetle, istikrarlı yönetimle bu hizmetler bu destekler artarak devam edecek. Biz çiftçimize, vatandaşımıza ne kadar bu destekler verilirse bundan dolayı gururunu duyuyoruz. Ekmeği büyütmek bizim en büyük vazifemizdir. Daha önceki dönemlerde, istikrarın olmadığı, çift başlılığın olduğu dönemler de hep ne oldu. Ekmeğimiz, somunumuz küçüldü. Sofraya oturduk, sofrada 5 kişiyiz. Yabancı eller girdi, sofradan ekmeğimizi çaldı. Cebimizde 100 lira var. 100 liranın 80 lirasını çaldılar. Neden, çünkü hükümetin istikrarının olmadığı yerde ekmeğimizi küçültürler. Hükümet istikrarının olmadığı yerde cebimizdeki parayı bankalar hortumlar faturası millete çıkar. İşte 16 Nisan'da Türkiye'nin daha güçlü bir ülke olması için bir tercihte bulunacağız. Ekmeğimizin daha fazla büyümesi için, cebimize giren paranın daha fazla artması için tercihte bulunacağız. Türkiye çift başlılık kavgasıyla, Türkiye hükümet krizleriyle boğuşursa, vatandaşlarımız huzurlu olmaz, geleceğe güvenle bakmaz. İşte bunun için 16 Nisan'da sandıkların da bereketlenmesi lazım. Sandıklardan da güçlü bir "evet" çıkması lazım. Niçin? Türkiye'deki vatandaşların daha güçlü olması için" dedi.

"En fazla hibe alan iliz"

Asıl amaçlarının sulama konusunda Gaziantep bir çığır açabilmek olduğunu ifade eden Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Mehmet Karayılan, "İnşallah Ardıl Barajımızın da devreye girmesiyle sulama kanallarımızın biraz daha fazlalaştığını göreceğiz ve verimin arttığını görmüş olacağız. Aynı zamanda sözleşmesini imzalayacağımız 406 tane çiftçimizle birlikte Türkiye'de sulama'da en fazla proje yapan ve en fazla hibe alan iliz" şeklinde konuştu.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Tarım Reformu Genel Müdür Vekili Muhammed Adak da, stratejik hedeflerden biri olan tarımsal altyapı ve kırsal kalkınma kapsamında Gaziantep'te yapılan çalışmaları çok takdir ettiklerini bu çalışmaları destekleyeceklerini söyledi.

Konuşmaların ve sözleşmelerin ardından Sürü Yönetimi Elemanı sertifikası almaya hak kazanan 109 çiftçiye sertifikaları verildi.

AK Parti Genel Sekreteri Abdülhamit Gül:

AK Parti Genel Sekreteri Abdülhamit Gül:

AK Parti Genel Sekreteri Abdülhamit Gül:

AK Parti Genel Sekreteri Abdülhamit Gül:

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim