• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 23 °C

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yazıcı: “Durduğumuz yer milletin yanıdır”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yazıcı: “Durduğumuz yer milletin yanıdır”
AK Parti Rize İl Danışma Meclisi toplantısına katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, "Durduğumuz yer milletin yanıdır. Referandum...

AK Parti Rize İl Danışma Meclisi toplantısına katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, "Durduğumuz yer milletin yanıdır. Referandum halk oylamasında yüzde 51.5 "evet', yüzde 48 "hayır" dedi. Hayır da bizim hedef kitlemizdedir" dedi.

İsmail Kahraman Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen AK Parti Rize 91'inci İl Danışma Meclisi toplantısına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Rize Milletvekili Hikmet Ayar ile İl Başkanı Muhammed Avcı ve partililer katıldı. Toplantıda söz alan AK Parti Rize Milletvekili Hikmet Ayar, sahasında Bursaspor'a yenilen Trabzonspor ile ilgili açıklamalarda bulundu. Çaykur Rizespor'un alt lige düştüğünü hatırlatan Ayar, "Biz 6 hafta önce bütün ümitlerimizi kesmiştik ancak "kalan 6 maçımızın tamamını alırsak ligde kalırız" demiştik. Kalan 6 maçı değil ama 5 maçı aldık. Ligde tam kalmak üzereyken bazı olaylar oldu. Bu spordur. Bir üst ligden alt lige düşülebilir, çıkılabilir. Dünyanın sonu değil. Sporu spor çerçevesinde değerlendirmek lazım. Ama öyle şeyler yaşanıyor ki insan farklı şeyler düşünmek zorunda kalabiliyor. İki şehrin halkını birbirine düşürecek şeyler olabiliyor. Bunlara meydan vermemek için bu konuya girdim. Trabzonlu bir kardeşim bana bir cümle söyledi. Ben onu söyleyeceğim. Rizespor belki bir alt kümeye düştü ama Trabzonspor ahlaken küme düşmüştür. Almanya'da bir tarihteki futbol maçında karşılaşan iki takım kendi yarı sahalarını geçmedi. Bu iki takım üst gruba çıkarken Cezayir çıkamadı. Şimdi benzer bir durumu yaşadık. Ancak bu asla Rize ve Trabzon ile halklarının arasında bir sorun değildir. Bu olayı böyle değerlendirerek bitirmemiz lazım. Bunu söylerken de az önce söylediklerimizi söylemeden geçemezdik" dedi.

Yazıcı'dan partililere selfie uyarısı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı da, bugünden itibaren Cumhurbaşkanlığı yönetim modelinin iyice içselleştirilmesi gerektiğini belirterek teşkilat üyelerinden 2019 seçimlerine şimdiden hazırlanmalarını istedi. Parti teşkilat kongrelerinin yaklaştığını ifade eden Yazıcı, parti içinde kesinlikle kulisçiliğe yer olmadığı uyarısında bulunarak şunları söyledi:

"Durduğumuz yer milletin yanıdır. Referandum halk oylamasında yüzde 51.5 "evet', yüzde 48 "hayır" dedi. Hayır da bizim hedef kitlemizdedir. Biz doğru iş yapıyoruz. Söylem ve projelerimiz doğru. Muhataplarımız anlamıyorsa ideolojik bağnazlık içerisindekiler hariç kusuru kendimizde arayacağız. Kendi duruşumuza ve tarzımıza çeki düzen vereceğiz. Millet sorgular, sorgulamakta hakkı vardır. Şunu yaptık, bunu değiştirdik, dönüştürdük bu önemli. Ama insana dokunmazsanız, gönlüne hitap etmezseniz, o alanı eksik bırakırsak gönül kırıklığına yol açar. Medyatik bir hastalık var. Esnaf ziyaretine çıkıldığında veya vatandaşlar görüşmek üzere ziyaret edildiğinde sokağın bir yerinde bir selfie ile sosyal medyada, "ben bunu yaptım'... İnsanların bunu çok sevdiği kanısında değilim. Selfie çektin de ne oldu? Çok samimi olduğumuzu göstermeliyiz ve insanların bizden emin olması lazım. Halkın, hedef kitlemizin bizden emin olmazı lazım."

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı daha sonra başarılı genç teşkilat mensuplarına belgelerini verdi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yazıcı: “Durduğumuz yer milletin yanıdır”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yazıcı: “Durduğumuz yer milletin yanıdır”

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim