• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 15 °C

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki:
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Kayseri Şubesini ziyaret eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, terör olayları ile ilgili olarak, "Artık...

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Kayseri Şubesini ziyaret eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, terör olayları ile ilgili olarak, "Artık terörün son uzantıları temizleniyor" dedi.

TÜGVA Kayseri Şubesi ziyareti sırasında gündeme ilişkin konuları değerlendiren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, "Bildiğiniz gibi yapılan işlerin bir ömrü var. İşte yol yaparsınız, köprü yaparsınız bunların bir ömrü vardır yalnız insana yapılan yatırımın hiç ömrü yok. Gençliğe yapılan yatırımın ışık saçacağını hepimizin bilmesi gerekir. Hayat bir mücadele. Bu mücadele sert bir şekilde devam ediyor. Önemli olan kısa süreli olarak yaşayacağımız bu dünyada iyilerin yanında olmak. Türkiye idare edilmesi çok zor bir ülke. Bulunduğumuz coğrafya itibariyle çok zor bir ülkeyiz. Etrafımızdaki yangından Türkiye kendini korumuş ender ülkelerden birisi. Etrafımızdaki yangın çok şiddetli devam ediyor" şeklinde konuştu.

Özhaseki ayrıca, "Proje olarak yapılan işler var. IŞİD bir projedir. IŞİD vasıtasıyla tüm dünya Suriye'de. IŞİD nasıl bir şey ki tüm ülkeleri buraya toplayabiliyor. İçimizden kaynaklanan sorunlarda var. İşte son günlerde yaşanan olaylar hepimizin canını sıkıyor. Bir milletvekili çıkıp eğer İran savaşı olursa İran saflarında yer alacakmış. Bir milletvekili kalkıp Rusya'ya gidiyor. Bunlarda bizim acımız. Bu adamlar ne olur bu milletten yana tavır koysalar. Kendi içimizde böyle zorluklar var" diye konuştu.

Sözlerini sürdüren Özhaseki, "Ülkemizde özellikle Güneydoğu Anadolu bölgesini parçalayıp Kürt devleti kurma hayali var. Bunlar Türkiye Cumhuriyetini dize getireceklerini düşündüler. O bölgede terörü yükseltmek istediler. İstiyorlar ki kendi belediye başkanları kendi öz yönetimini ilan etsin. Biz kararlı bir şekilde bunların üzerine gittik. Önce terörün belini kırmak gerekiyordu. İşin üstüne kararlılıkla gidiliyor. Artık terörün son uzantıları temizleniyor. O yüzden siyasi ağabeyler bir Amerika'ya bir Rusya'ya gidiyor. Bunların oldu bittilerine karşı devlet olarak her türlü tedbiri alıyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim