• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 17 °C

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin:
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, "Türkiye'de kaos meydana getirmek isteyen, normal hayatı olumsuz şekilde etkilemek isteyen, bu ülkede...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, "Türkiye'de kaos meydana getirmek isteyen, normal hayatı olumsuz şekilde etkilemek isteyen, bu ülkede panik meydana gelsin diye eylem planlayanlara inat, bu ülkede işlerin normal gittiğini göstermek zorundayız" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, partisinin eski Karabük İl Başkanı Ömer Ayar'ın sahibi olduğu kuru temizleme iş yerinin açılışına katıldı.

Açılış öncesi konuşan Şahin, 101 yıl önce ittifak güçlerinin Çanakkale'ye hangi amaçla gelmişse şimdi de bölücü terör örgütünü maşa olarak kullananların aynı amaçla Türkiye'ye zarar vermeye çalıştıklarını söyledi.

Çanakkale'de 211 bin memleket evladını şehit verdiklerini ifade eden Şahin, "Ülkemizin belirli bir bölgesinde terör örgütlerinin ülkemize karşı girişmiş oldukları bu terör saldırılarının arkasındaki güçleri bildiğimiz için aynı amaca dönüktür. Çanakkale'de şehit düşenlerin durumu ne ise, hangi amaçla şehit düşmüşlerse şimdi terörle mücadele ederken şehit düşen askerlerimiz ve polislerimiz aynı amaç için şehit düşüyorlar. O nedenle bu ülkede yaşayan insanlar olarak bunu iyi bilmeli ve ona göre kenetlenmeliyiz. Bu oyunları bozmak için birliğimizi, beraberliğimizi daha da güçlendirmeliyiz. Çünkü Çanakkale'deki başarının ardında sen, ben yok; biz varız gerçeği vardır. Şimdi de bu bölücü terör örgütlerinin heveslerini kursaklarında bırakacak olan tavır sen, ben yok, 78 milyon olarak biz varış haykırışını daha güçlü şekilde ortaya koyabilmektir. İnanıyorum ki Çanakkale'de zafere ulaşan ecdadımızın torunları şimdi de terörle mücadelede de başarıya ulaşacaktır. Bu ülkeyi böldürmeyeceğiz, bir tek taşını kimseye vermeyeceğiz. Bu işin farkındayız. Bu bilinç yavaş yavaş uyanmaya, kalplere yerleşmeye başladı" dedi.

Şahin, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Kürt vatandaşlarımızın adına hareket ettiklerini ileri süren o terör örgütünün hangi amaç için bu eylemleri yaptığını şimdi bölge halkı, herkes görür oldu. Şimdi inanıyorum ki onlar, bizim en büyük düşmanımız bu örgüttür demeye başladılar. Bu daha da görülecektir. İşte böyle bir ortamda Türkiye'de kaos meydana getirmek isteyen, normal hayatı olumsuz şekilde etkilemek isteyen, bu ülkede panik meydana gelsin diye eylem planlayanlara inat, bu ülkede işlerin normal gittiğini göstermek zorundayız. Bu iş yerinin açılışı Türkiye'de işler normal gidiyor, bu teröre, bu baskılara, bu canlı bombalara pabuç bırakmayacağız, Türkiye'de işlerin yolunda gittiğini göstereceğiz diyor bu işletmeyi açanlar. Türkiye'de panik meydana getiremezsiniz, kaos meydana getiremezsiniz, huzurumuzu bozamazsınız, sizlere inat daha da kenetleneceğiz, bu ülkedeki huzuru daha da pekiştireceğiz demek istiyoruz."

Konuşmaların ardından iş yerinin açılışını gerçekleştiren Şahin, daha sonra evine ziyarete geleceğine dair söz verdiği görme engelli Hatice Erdoğan'ı evinde ziyaret etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin:

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim