• BIST 8718.11
  • Altın 2246.233
  • Dolar 32.3342
  • Euro 35.1742
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 2 °C
  • İzmir 7 °C

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kaya’dan Çiftçi ve ekibine tam not

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kaya’dan Çiftçi ve ekibine tam not
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, Büyükşehir Belediyesi ziyaretinde yaptığı açıklamada, "2019 yerel yönetimler seçiminde AK Parti'nin hedefi...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, Büyükşehir Belediyesi ziyaretinde yaptığı açıklamada, "2019 yerel yönetimler seçiminde AK Parti'nin hedefi 50 artı 1 almak ama Şanlıurfa'daki memnuniyetten ötürü hedefimiz 70 artı 7'dir" dedi.

Şanlıurfa, 2019 Mart Yerel Seçimleri öncesi çok önemli bir buluşmaya daha ev sahipliği yapıyor. AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından organize edilen ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen "Yerel Yönetimler Güneydoğu Anadolu Bölge Toplantısı'na katılmak üzere kente gelen AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti.

Ziyareti kapsamında Büyükşehir Belediyesi Şeref Salonunda hatıra defterini imzalayan ve ardından bir değerlendirme yapan Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, "Yaptığımız araştırmalarda Şanlıurfa halkı yapılan hizmetlerden çok memnun. Bu hizmetlerde emeği geçen tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyorum" dedi.

"Belediye başkanımızın hizmetlerinden Şanlıurfa halkı fevkalade memnun"

AK Parti hedefinin 50+1 olduğunu ancak Büyükşehir Belediyesinin yatırım ve hizmetlerden dolayı bu oranı Şanlıurfa için 70+7 olarak belirlediklerini sözlerine ekleyen Genel Başkan Yardımcısı Kaya, "Bölge toplantımız için bize ev sahipliği yapan Büyükşehir Belediye Başkanımız Nihat Çiftçi ve ekibine teşekkür ediyoruz. Burada 2019 seçimlerine giderken son bir gözden geçirmeyi yapacağız ve yol haritamızı daha da netleştirmiş olarak bu yılı tamamlamış olacağız. Malumunuz 2019 Mart ayında yerel yönetimler seçimi var. AK Parti olarak bu seçimdeki hedefimiz 50+1 almak ama Şanlıurfa'daki hedefimiz ise 70+7 almak. Güzel hizmetler yapılan Şanlıurfa'da Belediye Başkanımızın hizmetlerinden Şanlıurfa fevkalade memnun. Ben, bu anlamda Belediye Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum. Yaptığımız anket ve kamuoyu araştırmasında da bu memnuniyetin halk nezdinde çok net bir şekilde gördüğümüzü de ifade etmek istiyorum. Ümit ediyorum ki Şanlıurfa'da Rabbim çok daha güzel hizmetleri bizlere nasip eylesin. Ben bir kez daha Başkanıma, Milletvekillerimize, İl Başkanımıza ve tüm ekibime teşekkür ediyorum. Çok bahtiyarım" diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ise Genel Başkan Yardımcısı Kaya ile tüm il, ilçe ve belde belediye başkanlarını Şanlıurfa'da ağırlamaktan dolayı memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim