• BIST 9524.59
  • Altın 2492.517
  • Dolar 32.5097
  • Euro 34.7184
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 20 °C

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Akdağ:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Akdağ:
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Recep Akdağ, moderatörlüğünü Deniz Gez'in yaptığı İHA Bölge Müdürü Ayhan Türkez ile Erzurum...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Recep Akdağ, moderatörlüğünü Deniz Gez'in yaptığı İHA Bölge Müdürü Ayhan Türkez ile Erzurum Olay Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Esat Bindesen'in de konuk olduğu "Farklı Bakış" programına katıldı.

Akdağ, programda gazetecilerin sorularını cevapladı. Akdağ, ülkede ve ülke dışında gelişen olaylar hakkında da bilgi verdi.

Erzurum kamuoyunun bakanlık beklentilerine yönelik bir soruyu cevaplayan Akdağ, "Önemli olan koltuk değil, önemli olanın bulunduğun konumda Erzurum'a ve bölgeye hizmet etmektir. Ar-Ge'den sorumlu Genel Başkan Yardımcısıyım. Proje, plan, yol haritası başkanlığımızın uhdesindedir. Dolayısıyla Doğu Anadolu nasıl kalkınır. Bunu irdeleyeceğiz ve hükümete ileteceğiz." dedi.

Recep Akdağ olarak yılların tecrübesiyle şehre hizmeti kendisine şiar edindiğinin altını çizen Akdağ, Ak Partili 5 milletvekili olarak bütün dertlerinin Erzurum'u kucaklamak ve sorunlarına çare olmak olduğunu ifade etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Recep Akdağ, HDP'li Selahattin Demirtaş'ı da eleştirerek, "Açıktan PKK'ye destek veriyorlar. Terörü ve teröristi destekliyorlar. Devletin güvenlik güçlerini hedef alan, bölge halkına cefa çektiren PKK destekçilerinin demokrasiden söz etmesi abesle iştigaldir. Son 30 yılın en ciddi terörle mücadelesi yapılıyor. Terör ve teröristler yok oluncaya kadar bu mücadele devam edecektir." şeklinde konuştu.

Rus uçağının düşürülmesi ile ilgilide Akdağ şunları söyledi:

"Oyun içinde oyunlar var. Türkiye büyük bir ülke ve büyük bir devlettir. Bu devlet oynan oyunların üstesinden de gelecektir. Rusların bütün amacı enerji hadisesidir. Kendileri yazıp kendileri oynuyor"

"PARALELLE KİMİN İRTİBATI VARSA ONDAN VAZGEÇSİN"

Recep Akdağ, bir soru üzerine de paralel yapıyla mücadelenin devam edeceğini, devlete sızan bu yapının bertaraf edileceğini söyledi.

Erzurumlu hemşerilerine de seslenen Akdağ, "Buradan herkese söylüyorum. Kimin paralel yapıyla ilişkisi varsa o ilişkiden vazgeçsin." dedi.

"UÇAK ROTORLARI SON BULACAK"

AK Parti Genel başkan Yardımcısı Recep Akdağ, özellikle kış aylarında Erzurum'a gelecek olan uçakların sis engeline takıldığına yönelik bir soruyu ise şöyle cevapladı:

"Bende bu gelişimde uçak rötar yaptı. Erzurum Havaalanına iner inmezde bu konuyu sordum. Pistlerin her iki tarafında da İLS cihazları var. Fakat askeri pistlerle aynı mekanda olduğu için parazitlenmeler oluyor. Gerekli düzenlemeler yapılacak"

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim