• BIST 9789.55
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 25 °C
  • İzmir 23 °C

AK Parti Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer’den 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

AK Parti Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer’den 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı
AK Parti Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer, 8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle yaptığı açıklamada, AK Parti'nin kurulduğu yıldan bu yana kadını ve...

AK Parti Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer, 8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle yaptığı açıklamada, AK Parti'nin kurulduğu yıldan bu yana kadını ve gençliği merkeze alan yönetim anlayışını benimsediğini ifade etti.

Milletvekili Uzer, açıklamasında AK Partinin kurulduğu yıldan bu yana kadını ve gençliği merkeze alan yönetim anlayışını benimsediğini ve bu anlayıştaki kararlı duruşun kadınları cesaretlendirdiğini söyledi. Uzer, kadın ve anne olmanın aynı gönül diliyle konuşma anlamına geldiğini hatırlatarak, Türkiye'de terör oyununu kadınlar ve annelerin bozacağını ifade etti. Uzer, kırmızı çizgilerinin Tek Vatan, Tek Bayrak, Tek Millet ve Tek Devlet olduğunu belirterek, "Kadının ve ananın gönül dili birdir. Kadınlar terörün değil barışın ve huzurun merkezinde olmalıdırlar.Çünkü Kadınlar-analar kalkınmanın, barış ve huzurun anahtarıdır. Anneliğin ideolojisi yoktur,olmamalıdır. Israrla Analar ağlamasın diyoruz. Ana yüreğinin, kadın yüreğinin terörü bitirecek güçte olduğunu çok iyi biliyoruz. 8 Mart 1857 yılında New York'taki grevde ölen 129 işçinin bir çoğunun kadın olmasından dolayı kutlanan 8 Mart Dünya Kadınlar günündeki dayanışma, bugün ülkemizde terörün bitmesi ve ülkemize huzurun gelmesi için çok önemli bir örnektir" dedi. Türkiye'de 8 Mart Dünya Kadınlar Gününün ilk kez 1921 yılında "Emekçi Kadınlar Günü" olarak kutlanmaya başlandığını kaydeden Uzer, "Artık Kadınlar; hayatın bütün alanlarında yer alarak daha kararlı bir duruşa sahipler. AK Partinin kurulduğu yıldan bu yana kadını ve gençliği merkeze alan yönetim anlayışındaki kararlı duruşu kadınlarımızı cesaretlendirmiştir. Merkezinde insan çizgisinde hizmet olan AK Parti iktidarı politikalarında kadına pozitif ayrımcılık yaparak toplum içindeki fırsat eşitsizliğini ortadan kaldırmayı hedeflemektedir. Türkiye'nin huzura ihtiyaç duyduğunu dönemde bunu tesis edecek en büyük dil kadınlarımızın gönül dilidir,duygusudur. Gönül dilinde rahmet ve huzur olan kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlar, sağlık, mutluluk ve huzur dilerim" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim