• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 16 °C

AK Parti Erzurum İl Başkanlığı’nda İki Yeni Görevlendirme

AK Parti Erzurum İl Başkanlığı’nda İki Yeni Görevlendirme
AK Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, 5. Olağan AK Parti Büyük Kongresi sonrasında oluşturulan iki yeni başkanlığa görevlendirme yaptı.

AK Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, 5. Olağan AK Parti Büyük Kongresi sonrasında oluşturulan iki yeni başkanlığa görevlendirme yaptı. Buna göre İnsan Haklarından Sorumlu İl Başkan Yardımcılığına Avukat İbrahim Küçükoğlu, Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevine ise İhsan Karabulut getirildi.

AK Parti'nin 5. Olağan Büyük Kongresi'nde Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, parti yönetiminde iki yeni başkanlığın kurulacağını açıklamıştı. Söz konusu başkanlıklar ise İnsan Hakları ile Çevre, Şehir ve Kültür Başkan Yardımcılıklarıydı.

Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt yaptığı yazılı açıklama ile söz konusu başkanlıklara görevlendirmenin yapıldığını açıkladı. Buna göre İnsan Haklarından Sorumlu AK Parti Erzurum İl Başkan Yardımcılığına Avukat İbrahim Küçükoğlu; Çevre, Şehir ve Kültür İl Başkan Yardımcılığına ise İhsan Karabulut getirildi.

İl Başkanı Fatih Yeşilyurt yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Bilindiği gibi partimizin 5. Olağan Büyük Kongresi'nde Başbakanımız ve Genel Başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu, parti yönetiminde iki önemli genel başkan yardımcılığı daha kurulacağını açıklamıştı. Bunlar İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı, diğeri ise Şehir, Çevre Ve Kültür İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı idi. Bizler de İl Başkanlığımız bünyesinde aynı görevlendirmeleri yaptık. Ben, öncelikle görev alan başkan yardımcılarımıza başarılar diliyorum. Her iki birimin de gerek partimiz gerekse de şehrimiz adına faydalı işler yapacaklarına inanıyorum" dedi.

AK Parti Erzurum İl Başkanlığı’nda İki Yeni Görevlendirme

AK Parti Erzurum İl Başkanlığı’nda İki Yeni Görevlendirme

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim