• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 16 °C

AK Parti Erzincan Gençlik Kolları Başkanlığında Görev Değişimi

AK Parti Erzincan Gençlik Kolları Başkanlığında Görev Değişimi
AK Parti Erzincan Gençlik Kolları Başkanlığını Ahmet Keleş devraldı.

AK Parti Erzincan Gençlik Kolları Başkanlığını Ahmet Keleş devraldı. AK Parti Erzincan Gençlik Kolları Başkanı Murat Güler görevini Ahmet Keleş'e devretti. AK Parti Erzincan Gençlik Kolları Başkanlığında devir teslim töreni düzenlendi. AK Parti Erzincan İl Başkanı Orhan Bulut törende yaptığı konuşmada; "Genel merkezimizin yapmış olduğu istişareler neticesinde yeni Gençlik Kolları Başkanımız Ahmet Keleş kardeşimiz olarak açıklandı. Bizde değerli Erzincanlı hemşerilerimize sizler vasıtasıyla duyurmak istiyoruz. Şimdiye kadar Gençlik Kollarımızda Başkanlık yapan bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Bu görevler fahri görevlerdir ve partimizin teşkilat esaslarına göre gelir yaparlar süresi gelince de değişirler. Olağan bir değişiklikle İnşallah Ahmet Keleş kardeşimizde bundan sonraki görev süresi içerisinde Erzincan'ımıza partimize, Genel Merkezimize hayırlı hizmetlerde bulunacaktır. Herhalde referandumla başlayıp devam edecek. Bu süreçte gerek ilçe teşkilatlarımız gerek gençlik kollarımız kadın kollarımız gerekse il teşkilatımız olarak iki milletvekilimiz belediye başkanımız Sayın Başbakanımızın emrinde. Erzincan'a hizmet etmeye devam edeceğiz. Ben bu sürecin partimiz için hayırlı uğurlu olmasını ve Ahmet Beyinde şahsında hayırlı olmasını Cenab-ı hak hayırlı hizmetler yapmasını vesile kılıp temennisinde bulunuyorum." dedi.

AK Parti Erzincan Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Keleş ise teşekkür konuşması yaparak; "Milletimizin huzuru ve refahı için gece gündüz çalışan ve canı pahasına kendini ortaya koyan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın kurmuş olduğu ve Başbakanımız memleketimizin gururu Binali Yıldırım Beyefendi'nin genel başkanlığındaki Erzincan'ımıza Teşkilatı AK Parti Erzincan il Gençlik Kolları Başkanı olarak atanmaktan büyük gurur duyuyorum. Bu bir bayrak yarısıdır önceki çalışan teşkilatımız arkadaşlarımıza hepsine emeklerinden dolayı Öncelikle teşekkür etmek istiyorum. Ülkemizi genç nüfusu potansiyeli yüksek olan bir ülkedir. Bizler AK Parti teşkilatları olarak bu bilinçle çalışarak gençlerin karar alma süreçlerinde aktif rol almasını sağlayacağız bunun gayreti içerisinde olacağız ve kapımızı memleket sevdalısı olan tüm gençlerimizi açacağız şahsımıza veya şahısların güdümünde değil sadece milletimizin ve partimizin idealleri doğrultusunda ve direktifleri doğrultusunda çalışacağız Öncelikle Sayın Başkanımıza teşekkür ediyorum güzel direklerinden dolayı Ve bizi bu göreve layık gören Sayın Başbakanımıza, Sayın Gençlik Kolları Genel Başkanımıza, Erzincan milletvekillerimize il başkanımıza Belediye başkanımıza Parti teşkilatlarımıza ve Erzincan gençliğine teşekkür ediyorum saygılar sunuyorum." dedi.

Konuşmaların ardından Keleş'e, AK Parti Erzincan Gençlik Kolları Başkan Vekili Yavuz Tekcan tarafından çiçek takdim edildi.

AK Parti Erzincan Gençlik Kolları Başkanlığında Görev Değişimi

AK Parti Erzincan Gençlik Kolları Başkanlığında Görev Değişimi

AK Parti Erzincan Gençlik Kolları Başkanlığında Görev Değişimi

AK Parti Erzincan Gençlik Kolları Başkanlığında Görev Değişimi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim